Neler Yeni

20 ye gelmeden saçlar gg

PolarB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda gül
3 aydır yaşadığım ve şampuanla saç dökülmesini durdurabildiğim için gitmedim (kesinlikle param olmadığı için değil) kreatin yüksekliğini çözmem lazım
Hangi şampuan bende alayım (param olunca)

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
Bende o olay spora gitmememe rağmen sürekli ck kreatin kinazın yüksek olmasından kaynaklanıyor dahiliyeden endokrinoloji ordan duuruma göre nefroloji ki bu zaten temizdi ve hematolojiye gideceğim hormonal bir şey olduğu belli olmasına rağmen 2 yıldır mükemmel dahiliye doktorlarımız bir şey yok diyip yolluyor max referans deperi 170 benimki 1100 1200 600 800 kafasına göre takılyor ortalma 400 ne olduysada akne ilacı kullandıktan sonra oldu bıraktım değerler düşüyordu 20'ye girince yine tavan dht ve kreatinin etkisi var mı bir çözsem her şey hallolucak zorla kendimizin doktoru oluyoruz bununla ilgili bilgin varsa paylaşırsan çok iyi olur
Kreatin sadece genetik olarak dökülmeye yatkın saçın varsa saç döker. Kreatin kullanmayı bırak. Birkaç ay gözlemle dökülmen devam ederse DHT yüzündendir.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,326
İsim
Hakan
Ayrıca, saçın ihtiyacı olan birçok unsur vardır. En önemlisi yüksek protein tüketimi ve sağlıklı bir beden. Spora başlayabiliyorsan başla.
Spor kandaki DHT seviyesini artırıyor ama bu çoğu zaman onemlı bir konu değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En yakın tarih 15 20 gun sonra :D

Ben creatin aldığım zamanda şaçlar daha iyiydi saçma sekilde
Kreatin saç dökmez
Kreatin kinaz ve normal kreatin aynı değilmiş ama süper bilgili dahiliye doktorları ürolojiye yönlendiriyor oda buna dahiliye bakar bu ck diyor gidiyorum anlatıyorum spor yapıyor musun diyor hayır suplement falanda yok diyorum zar zor ikna ediyorum yapabileceğimiz bir şey yok diyor adamlar beni gerekli bölüme yönlendirsin diye kıçımı yırtıyorum ona bile tenezzül etmiyorlar bana onay vermezlerse randevuda alamıyorum bir ton iş
Spor yapan bi kişinin CK artışı normal doktorlar bilinçli ise ona göre hareket ediyorçar

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Spor kandaki DHT seviyesini artırıyor ama bu çoğu zaman onemlı bir konu değil.

Kreatin saç dökmez

Spor yapan bi kişinin CK artışı normal doktorlar bilinçli ise ona göre hareket ediyorçar
SPOR YAPMIYORUM VE SUPLEMENT KULLANMIYORUM DÜMDÜZ İNSANIM

Top Bottom