Neler Yeni

200 220 tl mekanik klavye önerisi

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
arkdaşlar bütçe belirttiğim gibi aklımda 3 tane var başka önerir misiniz? veya bunlardan hangisi
Rush COMMANDO RK848 Oyuncu Klavyesi Metal Tam Mekanik Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Rush Paladın Rk910 Metal RGB Oyuncu Gaming Gerçek Mekanik Klavye | Trendyol
Gamepower Warlock Kırmızı Switch Mekanik Klavye Fiyatı bunu düşünmeme sebebim enter tuşu küçük birde tuşlar biraz yakın ama öneri gelirse alırım
Attığın linkteki klavyeden aldım dün geldi elime gayet beğendim ben öneririm fakat unutma kronik sorunlu bir klavye yani ben garantisi var diye aldım 2 yıl garantisi var ama sorunlu bir klavye yani ama şuda var bu bütçede bence net alınır, diğer klavyeler arasında baya kaliteli.
(bu arada ben hepsi buradadan aldım hepsi jet ile 1 günde elime ulaştı ve hepsi burada diğer sitelere göre daha güvenilir daha iyi bir site)
(klavyem red switch öneririm blue çok kafanı ağrıtır red bence her açıdan daha iyi ve bendeki şuan sorunsuz)

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Attığın linkteki klavyeden aldım dün geldi elime gayet beğendim ben öneririm fakat unutma kronik sorunlu bir klavye yani ben garantisi var diye aldım 2 yıl garantisi var ama sorunlu bir klavye yani ama şuda var bu bütçede bence net alınır, diğer klavyeler arasında baya kaliteli.
3 tane link var knk hangisi

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
kronik sorunu ne knk peki onuda söylersen çok iyi olur pek bir bilgi yok da bedne
Kronik sorunu sanırım şeymiş bu tuşlara kafasına göre basabiliyormuş, ama alıpta kaç senedir sorunsuz kullananda var yani şans işi biraz alırsın sorunsuz çıkar kullanırsın :)

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Kronik sorunu sanırım şeymiş bu tuşlara kafasına göre basabiliyormuş, ama alıpta kaç senedir sorunsuz kullananda var yani şans işi biraz alırsın sorunsuz çıkar kullanırsın :)
tamam knk sağol peki sence rush nasıldır

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

Scorp!on

80+ Silver