Görkem Ertopcu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 147
Önerileriniz nelerdir dostlar ?
Kumaş pad olursa iyi olur ama olmazsada pek sorun yapmaz.
Teşekkür ederim toprak abiKumaş pad çıkıyor içinden.![]()
Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Rica ederim hocamTeşekkür ederim toprak abi
Hocam benim için en büyük ve 1. etken kulaklık almamda; kulaklığın konforudur,başı uzun süre kullanımlarda ağrıtmamasıdır. Rampage Comfort bu konuda ne durumda acaba?
Hepsiburada'nın mobil uygulamasından yapılan ilk alışverişlerde 50 TL indirimi vardı.Hala geçerliyse onunla birlikte 224 TL oluyor.
bu durumda rampage comfortta sorun yaşayan çok azHocam benim için en büyük ve 1. etken kulaklık almamda; kulaklığın konforudur,başı uzun süre kullanımlarda ağrıtmamasıdır. Rampage Comfort bu konuda ne durumda acaba?
Ben kullanıyorum.İlk zamanlar biraz kulağımı ağrıtıyordu ama şu an sıkıntı yok.Malzeme kalitesi süper değil ama biraz hassas kullanmak lazım.Hocam benim için en büyük ve 1. etken kulaklık almamda; kulaklığın konforudur,başı uzun süre kullanımlarda ağrıtmamasıdır. Rampage Comfort bu konuda ne durumda acaba?
Rampage Comfort konuda önerilen bütün kulaklıklardan daha iyidir.Önerileriniz nelerdir dostlar ?