Neler Yeni

200-250cc motor önerisi

Herkese selamlar ben 125cc Mondial ile 26.000km yaptım ve bence artık CC yükseltme zamanı geldi

NS200 düşünüyorum suanlik 250cc de olur R25 alacak para yok bizde :D ama denicez ehliyet tam tutuyor buarada

En İyi Cevap
Herkese selamlar ben 125cc Mondial ile 26.000km yaptım ve bence artık CC yükseltme zamanı geldi

NS200 düşünüyorum suanlik 250cc de olur R25 alacak para yok bizde :D ama denicez ehliyet tam tutuyor buarada
Hocam size kendimce edindiğim tecrübelere göre fikirlerimden bahsedeyim.
KAWASAKİ kaliteli güzel motordur ama zengin işidir. Bu ne demek motorları kalitelidir kolay kolay bozulmaz. Ama bozuldugunda da Tr de tek parcasını getiren yer Z moto dur. Kur endeksli parca fıyatları cıkar ve asırı pahalıdır. 2012 model ninja 250 nin gaz teline koluyla beraber gecen sene 1200 veya 1400 tl bir fiyat soylemişlerdi. Kawasakinin eski modellerine bulaşmamanı tavsiye ederim.Arkadasım 250r 1 sene kullandı tecrübeyle sabit. Ama kullanan...

2mApoo

80+ Silver
Mondial drift L olanından mı knk ? Bende o motoru almayı düşünüyorum. Bir ara o motorla ilgili fikirlerini belirtisin :D

A2 ehliyetin var mı ?

O kilometrede 20-25K arasına rahat gider. Daha üstüne satmak sana bağlı. Temiz bir pulsar bulmak içinde en az 40-50K arası para lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Mondial drift L olanından mı knk ? Bende o motoru almayı düşünüyorum. Bir ara o motorla ilgili fikirlerini belirtisin :D

A2 ehliyetin var mı ?

O kilometrede 20-25K arasına rahat gider. Daha üstüne satmak sana bağlı. Temiz bir pulsar bulmak içinde en az 40-50K arası para lazım.
Mondialin hiç bir motoru alınmaz. Drift l fiyatına göre bile kötü bir motor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi

A2 ehliyetin var mı ?

Aynen Drift L olanı :D

A2 ehliyetim var

Ortalama 60K da bir bütçem var ve ekipmanlarıda geliştirecem oyuzden böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mondialin hiç bir motoru alınmaz. Drift l fiyatına göre bile kötü bir motor.
Hocam zamanında aldık 26.000km yaptım ve sattım 43K ya birazda ben ekliyecem NS200 almayı düşünüyorum

2mApoo

80+ Silver
pulsar iyi motor

cbr 250rra da bakabilirsin

A2 ehliyetin var mı ?

Motorla İlgili fikirlerin pek iyi bir motor değil açıkçası Keşke CG ile başlasaydim diyorum bazen hız konusunda da iyi değil ama yani başlangıç motoru için güzeldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan

Çok ucuza hem görüntü hem performans hem uzun ömürlülük istersen Hero karizma da var. Daha önce kullandığım güzel bir motor ama grenajlarını bulmak zor biraz.

Bu fiyata ktm alınır mı bilmem ama temiz 14 16 model arası alınabilir

pulsar iyi motor

Krank kırma garantili cbr en sevdiğim

pulsar iyi motor

Honda sevmiyorum hocam ya sesi güzel tamamda yok ya

Çok ucuza hem görüntü hem performans hem uzun ömürlülük istersen Hero karizma da var. Daha önce kullandığım güzel bir motor ama grenajlarını bulmak zor biraz.

Bu fiyata ktm alınır mı bilmem ama temiz 14 16 model arası alınabilir

Krank kırma garantili cbr en sevdiğim
Hero karizma neden bukadar ucuz?

BabaVoss7

80+ Silver
nk250 dicemde sevmezsin heralde

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Honda sevmiyorum hocam ya sesi güzel tamamda yok ya

Hero karizma neden bukadar ucuz?
Karbüratörlü. Kimine göre daha iyi kimine göre daha kötü açıkçası bana göre daha iyi. Analog gösterge, grenajları zor bulunuyor

RKS Titanic serisinde ki gibi özel karbüratör kullanıyorlar hero zamanında honda ile çalışmış bir markadır ayrıca. Hem gösterişli hem performanslı uzun yola da giden sorunsuz bir makina. Açıkçası kullanması çok zevkli eski model racing hissiyatı veriyor

Eğer eski model takıntın yoksa ve titiz bakacağına güveniyorsan eski model kawasaki ninja 250r öneririm R25 ile kafa kafaya gidersin.

Karbüratörlü. Kimine göre daha iyi kimine göre daha kötü açıkçası bana göre daha iyi. Analog gösterge, grenajları zor bulunuyor

RKS Titanic serisinde ki gibi özel karbüratör kullanıyorlar hero zamanında honda ile çalışmış bir markadır ayrıca. Hem gösterişli hem performanslı uzun yola da giden sorunsuz bir makina. Açıkçası kullanması çok zevkli eski model racing hissiyatı veriyor
Hayaller MV Agusta gerçekler Honda

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Hayaller MV Agusta gerçekler Honda
Gerçekler mondial de olabilirdi hocam şükretmek lazım :d

2005 2007 Model arası Kawasaki ER5ler de var 60 bin bandına bulunabiliyor 500cc çift silindir a2 uyumlu çok kaliteli bir motor ama eskisi kadar sık satılmıyor artık sahibindende az ilanı var

Top Bottom