Neler Yeni

200-250tl 7.1 Kulaklık Önerisi

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Hala güzel bir öneri bulamadım. Gamepower Medusada hiçbir sıkıntı bulamadım ve 198tl. Gerçekten çok iyi. Onun dışında gamepowerın diğer ürünleri 250-275 hepsi aynı fiyatta cidden kararsız kalıyor insan. Ama Rampageden iyidir. Saçma sapan 20 tane aynı kulaklık üretip adını değiştirmiş hiçbirine güvenmiyorum. Rahat kulaklık arıyorum.
Cuma günü warlord çıkıyor bakalkm yine çıkarsa 250tl ye alabilirim. Ya da başka bir şey çıkarsa. Gamepower Medusa en iyi seçim mi sizce?

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Uğur can Menteşe
Hala güzel bir öneri bulamadım. Gamepower Medusada hiçbir sıkıntı bulamadım ve 198tl. Gerçekten çok iyi. Onun dışında gamepowerın diğer ürünleri 250-275 hepsi aynı fiyatta cidden kararsız kalıyor insan. Ama Rampageden iyidir. Saçma sapan 20 tane aynı kulaklık üretip adını değiştirmiş hiçbirine güvenmiyorum. Rahat kulaklık arıyorum.
Cuma günü warlord çıkıyor bakalkm yine çıkarsa 250tl ye alabilirim. Ya da başka bir şey çıkarsa. Gamepower Medusa en iyi seçim mi sizce?
Dostum rahat kulaklık arıyorsan en başta medusadan uzak durman lazım zaten. Ağrı, terletme, dip ses gibi sorunları var. Rampage comfort veya rampage alpha -x kulaklıklarını kullananlar memnun kalıyor.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum rahat kulaklık arıyorsan en başta medusadan uzak durman lazım zaten. Ağrı, terletme, dip ses gibi sorunları var. Rampage comfort veya rampage alpha -x kulaklıklarını kullananlar memnun kalıyor.
Rampage comfy var. Onu unutmuşum. O da aklımda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

JD 710 kullanıyorum memnunum.
Stokta yok. Şu an 400tl :) Olsa alırdım 200tl idi.

Ben warlord kullanıyorum. Kulaklık güzel, oyunlarda ses iyi kasılıyor. Ama dip ses sorunu var hocam. Alırken bunu göz önünde bulundur.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben warlord kullanıyorum. Kulaklık güzel, oyunlarda ses iyi kasılıyor. Ama dip ses sorunu var hocam. Alırken bunu göz önünde bulundur.
Dip ses tam olarak nedir. Araştırmaya üşendim biraz yoruldum. Ayrıca cızırtı yapıyor diyenler de var Warlord için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Uğur can Menteşe
Dip ses tam olarak nedir. Araştırmaya üşendim biraz yoruldum. Ayrıca cızırtı yapıyor diyenler de var Warlord için.
Kulaklıkta herhangi bir şey açık olmadığı zamanlar arkadan rahatsız edici bir ses çıkıyor dostum. Ciddi anlamda rahatsız edici olabiliyor.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Kulaklıkta herhangi bir şey açık olmadığı zamanlar arkadan rahatsız edici bir ses çıkıyor dostum. Ciddi anlamda rahatsız edici olabiliyor.
Bu dip ses mikrofonda olmaz herhalde. Mikrofonu nasıl peki kulaklığın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Uğur can Menteşe
Bu dip ses mikrofonda olmaz herhalde. Mikrofonu nasıl peki kulaklığın?
Dostum o kulaklık hakkında pek bilgim yok ama internetten tanıtım videolarını izlediğim kadarıyla mic bakımında gayet kâfi bir kulaklık. Ama dip ses yüzünden tercih edilmiyor.

Top Bottom