1 dolar bile değil bu. Bunu bilerek al. A101'de 75 liraya falan satılmıştı. Bunun ense tıraşı için olanı var. 500-600 liraya orijinal bir markaydı ama hatırlamıyorum hangisi. Geçen bir arkadaş önermişti. 0 sakal alıyor diyordu. 1818 miymiş neymiş kodu.
https://www.amazon.com.tr/Powertec-...s=tr+658+tıraş+makinesi&qid=1733602392&sr=8-1 onu alacağıma bunu alsam daha mantıklı gibi geldi.1 dolar bile değil bu. Bunu bilerek al. A101'de 75 liraya falan satılmıştı. Bunun ense tıraşı için olanı var. 500-600 liraya orijinal bir markaydı ama hatırlamıyorum hangisi. Geçen bir arkadaş önermişti. 0 sakal alıyor diyordu. 1818 miymiş neymiş kodu.
Düzenleme: Hatırladım.
Hacı tam kodlarını bilmiyorum ama Powertec'in ürünleri çok övülüyor. Onlardan birisini al. Sağa sola sordurt. Tıraş olduğun kuaföre de sorabilirsin.
Ya hacı sakalım hiç yok denecek kadar az tüy şeklinde sadece.Bıyık alacağım sadece ben.Ona göre bir şey önerebilir misin rica etsem?Hacı tam kodlarını bilmiyorum ama Powertec'in ürünleri çok övülüyor. Onlardan birisini al. Sağa sola sordurt. Tıraş olduğun kuaföre de sorabilirsin.
Net bunu al sen.
Profosyonel bir şeye ihtiyacım yokYa hacı sakalım hiç yok denecek kadar az tüy şeklinde sadece.Bıyık alacağım sadece ben.Ona göre bir şey önerebilir misin rica etsem?
600-700 e philips 7 in 1 makineler oluyordu bulursam eklerim ekeSuratıma jilet vurmak istemiyorum.
600-700 e philips 7 in 1 makineler oluyordu bulursam eklerim eke