Neler Yeni

200-300 TL arası traş makinesi

Thlen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Emre Karaca
Arkadaşlar 200-300 TL bandında önerebileceğiniz kaliteli traş makineleri var mı?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
Yok. 600'e falan çıkarsan var.

Thlen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Emre Karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 dolar bile değil bu. Bunu bilerek al. A101'de 75 liraya falan satılmıştı. Bunun ense tıraşı için olanı var. 500-600 liraya orijinal bir markaydı ama hatırlamıyorum hangisi. Geçen bir arkadaş önermişti. 0 sakal alıyor diyordu. 1818 miymiş neymiş kodu.

Düzenleme: Hatırladım.

https://www.amazon.com.tr/Powertec-...s=tr+658+tıraş+makinesi&qid=1733602392&sr=8-1 onu alacağıma bunu alsam daha mantıklı gibi geldi.

Thlen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Emre Karaca
Hacı tam kodlarını bilmiyorum ama Powertec'in ürünleri çok övülüyor. Onlardan birisini al. Sağa sola sordurt. Tıraş olduğun kuaföre de sorabilirsin.

Net bunu al sen.

Ya hacı sakalım hiç yok denecek kadar az tüy şeklinde sadece.Bıyık alacağım sadece ben.Ona göre bir şey önerebilir misin rica etsem?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya hacı sakalım hiç yok denecek kadar az tüy şeklinde sadece.Bıyık alacağım sadece ben.Ona göre bir şey önerebilir misin rica etsem?
Profosyonel bir şeye ihtiyacım yok

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
O zaman jilet alman daha iyi olur. Tıraş makineleri sürekli sakalları çıkanlar jiletle uğraşmak istemedikleri için üretildi sonuçta. Misal benim sakallar 3. gün gözle görülmeye başlıyor. Sakal olmaması gerekiyorsa hemen kesmek durumunda kalıyorum. Tıraş makinesi burda devreye giriyor. Jilet al sen madem nadir kesiyorsun, jilet daha iyi olur.

İnternetten almadan önce sağında solunda yakınında bulunan mağazlara bak. Belki daha uygundur. Sanmam ama bir ihtimal olma şansı var. Hepsiburada satıcısından al yoksa çakma ürün gelir.

Thlen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Emre Karaca
Suratıma jilet vurmak istemiyorum.

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası