200-300 TL civari spor için kulaklik

yahyabatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
375
Bütçe
300
200-300 TL bandında kablosuz kulak üstü kulaklık arıyorum çok kaba görünmeyecek olması lazım dışarıda ve sporda kullanmak icin önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
200-300 TL bandında kablosuz kulaklık arıyorum çok kaba görünmeyecek olması lazım dışarıda ve sporda kullanmak icin önerilerinizi bekliyorum
xiaomi earbuds önerebilirim kendim kullandım spora giderken yazın sıkıntı yaşamadım çok memnundum 4 gün civarı gidiyordu bana

xiaomi earbuds önerebilirim kendim kullandım spora giderken yazın sıkıntı yaşamadım çok memnundum 4 gün civarı gidiyordu bana
Kulak üstü olursa daha iyi olur kulak içi kulaklık çok rahatsız ediyor beni

tercihine saygı duyarım ama bende ön yargılıydım kulakta yokmuş gibi oluyor söyleyeyim
Kulagimda olan bir sorundan dolayı kulak içi takamiyorum kulaklarıma şiddetli darbeler aldım o yuzdn kulak içi takamiyorum canımı yakıyor

Kulagimda olan bir sorundan dolayı kulak içi takamiyorum kulaklarıma şiddetli darbeler aldım o yuzdn kulak içi takamiyorum canımı yakıyor
geçmiş olsun hocam kusura bakma kulak üstünde pek bir fikrim yok hiç bakmadım desem tam olur

Teşekkür ederim Jbl bakiyordum çok boş para gibime geliyor yoksa 500-600 e çok güzel modelleri var
jbl kalitelidir bendede vardı eskiden ama artık f/p değil ülke ve ekonomi şartlarını değerlendirirsek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,728
Son üye
mcginn0
Geri