Neler Yeni

Öneri 200 TL altı mousepad önerisi !

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
200 lira bir mousepad a verilmez be

Temberi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
yiğit erden
Bakma sen bunlara bunlat moral bpzuyo aga yazmışsın bütçeni demekki paran var sizene kardeşim adamın 209 lirası var yani yapacak bir şey burqya sırf moral bozmaya gelenler var yok bu çom kötü o sitete güven olmaz buna bu para çok kardeşim adamın parası var benim güzel abim yada kardeşim hangisiysen artık ben sana öneriyorum rampage mp19 rgb seviyosan güzel bence ama ben kontrol kullanmayı seviyorum bu speed gibi bilmşyosan açıklıyım speedde daha hızlı haraket ettirirsin kontrolde daha kontrollü olur rampage mp19

gork1syo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Görkem Salih Güner

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan

gork1syo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Görkem Salih Güner

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bakma sen bunlara bunlat moral bpzuyo aga yazmışsın bütçeni demekki paran var sizene kardeşim adamın 209 lirası var yani yapacak bir şey burqya sırf moral bozmaya gelenler var yok bu çom kötü o sitete güven olmaz buna bu para çok kardeşim adamın parası var benim güzel abim yada kardeşim hangisiysen artık ben sana öneriyorum rampage mp19 RGB seviyosan güzel bence ama ben kontrol kullanmayı seviyorum bu speed gibi bilmşyosan açıklıyım speedde daha hızlı haraket ettirirsin kontrolde daha kontrollü olur rampage mp19
Knk ben oneride bulundum alinir alinmaz sizlere kalmis butcesi bu olup büyük mousepad arayan var steelseries yapimi oldugunu duydugum gibi paylaşayım millet iyi bir şey alsın dedim

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
200 lira bir mousepad a verilmez be
bence bi sipiralli defterin yüzeyi bile yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gereksiz pahali.
konu çok eski ama içimden geldi yazmak nasıl verimez 20tl mouse pad kllanıyodum berbat yeni alınca farkettim nasıl fark olduğunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

konu çok eski ama içimden geldi yazmak nasıl verimez 20tl mouse pad kllanıyodum berbat yeni alınca farkettim nasıl fark olduğunu
nasıl mouse a paa veriyosan mouse u em iyi şekilde kullandırtacak mousepad e de vermen lazım

Top Bottom