Öneri 200 TL altı mousepad önerisi !

200 lira bir mousepad a verilmez be

Bakma sen bunlara bunlat moral bpzuyo aga yazmışsın bütçeni demekki paran var sizene kardeşim adamın 209 lirası var yani yapacak bir şey burqya sırf moral bozmaya gelenler var yok bu çom kötü o sitete güven olmaz buna bu para çok kardeşim adamın parası var benim güzel abim yada kardeşim hangisiysen artık ben sana öneriyorum rampage mp19 rgb seviyosan güzel bence ama ben kontrol kullanmayı seviyorum bu speed gibi bilmşyosan açıklıyım speedde daha hızlı haraket ettirirsin kontrolde daha kontrollü olur rampage mp19

Bakma sen bunlara bunlat moral bpzuyo aga yazmışsın bütçeni demekki paran var sizene kardeşim adamın 209 lirası var yani yapacak bir şey burqya sırf moral bozmaya gelenler var yok bu çom kötü o sitete güven olmaz buna bu para çok kardeşim adamın parası var benim güzel abim yada kardeşim hangisiysen artık ben sana öneriyorum rampage mp19 RGB seviyosan güzel bence ama ben kontrol kullanmayı seviyorum bu speed gibi bilmşyosan açıklıyım speedde daha hızlı haraket ettirirsin kontrolde daha kontrollü olur rampage mp19
Knk ben oneride bulundum alinir alinmaz sizlere kalmis butcesi bu olup büyük mousepad arayan var steelseries yapimi oldugunu duydugum gibi paylaşayım millet iyi bir şey alsın dedim

200 lira bir mousepad a verilmez be
bence bi sipiralli defterin yüzeyi bile yeter.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gereksiz pahali.
konu çok eski ama içimden geldi yazmak nasıl verimez 20tl mouse pad kllanıyodum berbat yeni alınca farkettim nasıl fark olduğunu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

konu çok eski ama içimden geldi yazmak nasıl verimez 20tl mouse pad kllanıyodum berbat yeni alınca farkettim nasıl fark olduğunu
nasıl mouse a paa veriyosan mouse u em iyi şekilde kullandırtacak mousepad e de vermen lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,223
Üyeler
191,504
Son üye
Emir5422
Geri