aynen öyle ben 5 yıldır kullanıyorum. Aşırı güzel sadece yazılımı biraz eski ancak logitech kalitesi belli ediyor kendini.Elin küçükse Logitech g300s olabilir. G300 modelinin ilk çıktığı günden beri kullanıyorum 3 4 yıl götürüyor bir mouse.
3-4 mü fps oyunları oynuyorum sadece 1-2 sene zorladı kafayı yedirtti bana rezil bir mouse benim için g102 daha iyi ondan önerimdir (fps oynuyorsa)Elin küçükse Logitech g300s olabilir. G300 modelinin ilk çıktığı günden beri kullanıyorum 3 4 yıl götürüyor bir mouse.
G300s arkadaşta var benlik deil3-4 mü fps oyunları oynuyorum sadece 1-2 sene zorladı kafayı yedirtti bana rezil bir mouse benim için g102 daha iyi ondan önerimdir (fps oynuyorsa)
Tuş hissini özellikle ben hiç beğenmemiştim almaz olaydım parmağım sığmıyor mouseaG300s arkadaşta var benlik deil
Gamepower UrsaSoru başlıkta
Ağırlıklı olarak lol cs go oynuyorum nasıl basıyorsan artık hocam bende 3 4 sene rahat götürdü 2016 almıştım g300si 7 önce SİNİRDEN duvara attım o zaman mortingen3-4 mü fps oyunları oynuyorum sadece 1-2 sene zorladı kafayı yedirtti bana rezil bir mouse benim için g102 daha iyi ondan önerimdir (fps oynuyorsa)
O da güzel aynenGamepower Ursa
LoL oynarken atmissindir kesin ya da adamlar p90 ile b rushladiAğırlıklı olarak lol cs go oynuyorum nasıl basıyorsan artık hocam bende 3 4 sene rahat götürdü 2016 almıştım g300si 7 önce SİNİRDEN duvara attım o zaman mortingen