Neler Yeni

200 TL civarı CPU soğutucu önerisi

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Arkadaşlar, Ryzen 5 3600 işlemcime 200 TL'ye Snowman T6 Ultra almayı düşünüyorum. Bu fiyat civarında başka önerileriniz varsa yazabilir misiniz? Bir de ekran kartım 3 fanlı sistemime sığar mı veya RAM'lere değer mi?
Anakartım ASUS Prime B450M-K
Corsair Carbide Spec Delta kasa.
RAM'lerim G.Skill 2x8 GB Ripjaws V siyah.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu attığınız tek fanlı t6 ultra 2 fanlı ve 6 bakır borulu çok performans farkı olur mu?
Snowman alacaksan 2 model var alınabilir, birisi T6, diğeri M200. Gerisine bakmaya değmez. Yalnız T6 modeli, T6 Ultra değil. T6 daha iyi.

SE-224-XT-R modeli kalite olarak T6 Ultra'dan daha iyi. Performansları arasında fark yok diye biliyorum hatta daha iyi bile olabilir ama ikisinin karşılaştırması olmadığı için yorum yapmak zor.

Malzeme kalitesi daha iyi, fan kalitesi daha iyi. Marka olarak da daha iyi. Muhattabın ID Cooling. Snowman'de belli değil. Macunu da daha iyi.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Snowman alacaksan 2 model var alınabilir, birisi T6, diğeri M200. Gerisine bakmaya değmez. Yalnız T6 modeli, T6 Ultra değil. T6 daha iyi.

SE-224-XT-R modeli kalite olarak T6 Ultra'dan daha iyi. Performansları arasında fark yok diye biliyorum hatta daha iyi bile olabilir ama ikisinin karşılaştırması olmadığı için yorum yapmak zor.

Malzeme kalitesi daha iyi, fan kalitesi daha iyi. Marka olarak da daha iyi. Muhattabın ID Cooling. Snowman'de belli değil. Macunu da daha iyi.
Hocam sen ne önerirsin sadece oyun için. Bir de kasanın şık gözükmesini isterdim hep

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,723
Üyeler
165,721
Son üye
umranjewv
Top Bottom