Hocam uğtraşmak istersen,z aldığınız siteden adamın numarası falan alıp dava edebilirsinizxz ama 200 tl ye deeğermi onu bilmemArkadaşlar 5600xt yi sattım idarelik bir kart alayım dedim adam beni 200 TL dolandırdı paradan sonra her yerden engelledi. O ilanı bu forumdan bir arkadaş atmıştı.. Adam kargocuyu ayarlamış vay be
tavuk dürüm alıyoruzO parayı nasıl harcıyorlar acaba?
bir tek bu kişiden 200tl değil ki belki bir sürü kişiden 200tl aldı dolandırılan kişiler de sizin gibi düşündüğü için bir şey olmamış olabilir bence dava edilmeliHocam uğtraşmak istersen,z aldığınız siteden adamın numarası falan alıp dava edebilirsinizxz ama 200 TL ye deeğermi onu bilmem
Hırsızlar sağlam vizyonsuzmuş. Et döner alsalarmış bari.tavuk dürüm alıyoruz
Et yiyen daha vizyonsuzdur tavuk adamdır kurşun atar yerimHırsızlar sağlam vizyonsuzmuş. Et döner alsalarmış bari.
sonra Dolandırılan kişi Technopat Sosyale gider ve konu açar....İşte bu yüzden 2.el alım-satım çok güzel olacak forum için.
TavukEt yiyen daha vizyonsuzdur tavuk adamdır kurşun atar yerim
İşte bu yüzden 2.el alım-satım çok güzel olacak forum için.
KEŞKE TAZMİNAT OLSA O ZAMAN DEĞER caps açık kalmış üşendimHocam uğtraşmak istersen,z aldığınız siteden adamın numarası falan alıp dava edebilirsinizxz ama 200 TL ye deeğermi onu bilmem
tavuk yiyenin kendine saygısı yoktur at gözlüğüyle dolaşıyordur et lezzeti hiç bir yerde yokEt yiyen daha vizyonsuzdur tavuk adamdır kurşun atar yerim
Sonuçta kimse 10-20 mesajı olan ve yeni kayıt olan bir adamdan ürün almayacaktır.Neden? GET gibi bir sistem olmayacak sonuçta.