Neler Yeni

Babam bana her türlü tersliği yapıyor

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yağız Çelik
Kim haklı sence ?
dostum sen o adama kuranda bile geçiyo diye kanıt göstermediğin sürece baban senin haklı olduğuna inanmayacak . Ona göre çağ dışı gereksiz bir şey senin yaptığın . Tabii ki sen haklısın ama yapacağın bir şey yok gibi duruyor , Amcandan dayından rica etmeyi dene samimiysen eğer

dostum sen o adama kuranda bile geçiyo diye kanıt göstermediğin sürece baban senin haklı olduğuna inanmayacak . Ona göre çağ dışı gereksiz bir şey senin yaptığın . Tabii ki sen haklısın ama yapacağın bir şey yok gibi duruyor , Amcandan dayından rica etmeyi dene samimiysen eğer
Aslan dayım sağolsun daha yeni laptop hediye etti bana bişey de istemek istemiyorum daha yeni hediye aldı . Afedersiniz ama amcam ib*e hiç onla konuşmuyorum . Aklımdan babamın adına gizlice kart çıkarıp kendim kullanmak geçiyor ama sıkıntı çıkarsa babamın üstüne kalıcak .

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
ben de alıyom iokbs bursu altına veya pegasus-thy bas artar.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı

Hanaz

80+ Gold
8 senedir aynıyız çareyi evden uzun süreli gitmekte bulduk ayda 3 4 gün denk geliyoruz oda 8 senenin verdiği alışganlık mı diyim ne diyim ondan sürtüşüyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 senedir aynıyız çareyi evden uzun süreli gitmekte bulduk ayda 3 4 gün denk geliyoruz oda 8 senenin verdiği alışganlık mı diyim ne diyim ondan sürtüşüyoruz
+ la senin pp uefi windows kurulumu yapicaz diyen adam deilmi gözlüğü takınca başka çıkarınca başka olan

Top Bottom