Neler Yeni

200 TL dolandırılmak için fazla bi para mı

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
Gençler şimdi ben biriyle konuşuyorum bi kaç gündür bu panel işleriyle uğraşan birisi kendisi neyse sordum hani internetten para kazanmayla ilgili bir bilgin var mı diye falan o da bana dedi ki 200 e bitcoin hesabı satıyorum içinde 20000 var diye evet evet biliyorum 20000 lik hesabı 200 e vericeğine kendi yatırsın bana versinde olabilir ama ne bileyim onlada konuşalı oldu biraz trust wallet tan hesabını veriyim ordan çekersin falan dedide ne bileyim umut fakirin ekmeğidir derler ya o hesap

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Gençler şimdi ben biriyle konuşuyorum bi kaç gündür bu panel işleriyle uğraşan birisi kendisi neyse sordum hani internetten para kazanmayla ilgili bir bilgin var mı diye falan o da bana dedi ki 200 e bitcoin hesabı satıyorum içinde 20000 var diye evet evet biliyorum 20000 lik hesabı 200 e vericeğine kendi yatırsın bana versinde olabilir ama ne bileyim onlada konuşalı oldu biraz trust wallet tan hesabını veriyim ordan çekersin falan dedide ne bileyim umut fakirin ekmeğidir derler ya o hesap
Saçma sakın öyle birşeye girme dolandırılmayı geçtim başın derde girebilir ve hiç inandırıcı değil.

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
20bin varsa bu adam salakmı sana 200TL ye satıyor ? Açık açık dolandırılacaksın neyi merak ediyorsun
Aga bende onu diyom ya işte 20000 varsa 200 e niye satıyon hayrına sen çekip at diye o da bende zaten 200k dan fazla var daha çekersem sıkıntı olur falan diye dağıtıyorum dedi işte ne bileyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saçma sakın öyle birşeye girme dolandırılmayı geçtim başın derde girebilir ve hiç inandırıcı değil.
Onuda düşündüm aslında çalıntı bir hesap gibi bir şeydir kendi riske girmez içinde ne kadar varsa eğer suç bana kalır durumuda olabilir

20.000 i neden 200 e versin mal mı bu adam?
200k nın üzerinde parası varmış daha fazla çekerse bu hızda çekerse sıkıntı oluyomuş falan filan bir şeyler saydı işte bende biliyorumda bi kaç gündür konuşuyoz ediyoz bilemedim insanlara çabuk güvenen bi enayiyimdir de

1694357259274.png
hocam bendede şöyle bir köprü var 200tl at verim

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli

Satriani

80+ Bronze
Bence mevzu 200'e vermek değil, onun arkasından daha ağır bi' faturayla karşılaşırsın bilgin olsun. Öyle bir zamandayız ki, artık para dolandırıcılığı yerini veri dolandırıcılığına bıraktı. 200tl zaten şu an çerez parası, fakat ciddi verilerine sahip olunursa adına çok başka faturalar çıkar, dikkat!

donanimci98

80+ Bronze
O cüzdanın içinde 200 k yok ayrıca. Scam tokenlardan vardır. Bana da gelmişti. 10 bin dolar değeri gözüküyor ama satılmıyor. Kilitlenmiş şekilde duruyor. Boş işlerle uğraşma yani. Kimse kimseye vermez.

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
Bence mevzu 200'e vermek değil, onun arkasından daha ağır bi' faturayla karşılaşırsın bilgin olsun. Öyle bir zamandayız ki, artık para dolandırıcılığı yerini veri dolandırıcılığına bıraktı. 200tl zaten şu an çerez parası, fakat ciddi verilerine sahip olunursa adına çok başka faturalar çıkar, dikkat!
Valla öyle ya aslında daha çok bu trust wallet nedir bilgisi olan var mı diye sormak için yazdım çümkü normalde kripto borsalarında çekeceğin hesap adı veya yatıracağın hesap adı borsadaki hesap adıyla aynı olmalı diye biliyorum onada dedim trust wallet tan halledicez ben sana nasıl çekileceğini gösteririm falan dedi

aman hocam şaka bir yana bulaşma bile
Valla sende haklısın zaten tiktokta görmüştüm ilk bu e devlette çalınan bilgilerin kullanıldığı paneller varmış normalde onnları falan paylaşıyomuş bende bu işler nedir falan diye sormuştum falan öyle tanıştık

O cüzdanın içinde 200 k yok ayrıca. Scam tokenlardan vardır. Bana da gelmişti. 10 bin dolar değeri gözüküyor ama satılmıyor. Kilitlenmiş şekilde duruyor. Boş işlerle uğraşma yani. Kimse kimseye vermez.
Bu da bi ihtimal tabi hani aklıma gelebilecek en sıkıntısız ihtimal buydu yani

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
dolandırılmaktan hoşlaşıyorsanız, bir tüketici olarak dolandırılmak benim gıdam, kazık yemeden yapamıyorum diyorsanız. buyrunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,211
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom