Neler Yeni

200 TL F/P oyuncu kulaklığı önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
ragnar oğlu tarkan
Bütçe
200
300 tlyi aşmayacak sorun çıkartmayan tercihen rgbli f/p kulaküstü kablolu kulaklık önerisi alabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan efe

bunlara bir bak derim
ama bana soracaksan en iyisi medusapro olan en sondaki ben kullanıyorum yeri geliyo hopörlör görevi bile görüyo yani uygulamasındada çok özellik var bas ı tizi falan ayarlayabiliyorsun hemde 7.1 3d özelliğide var

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gamepower Medusaya sakın bakma derim onu ben 180 TL ye almıştım ve kazık bir fiyattı şimdi ise 355 olmuş fiyatını asla hak etmiyor

louis bloom

80+ Silver
300 tlyi aşmayacak sorun çıkartmayan tercihen rgbli f/p kulaküstü kablolu kulaklık önerisi alabilirim
hocam rampage almada baska ne alirsan al baska bir sey demiyorum

louis bloom

80+ Silver
hocam herkes bir markayı alma diyor biz ne alıcaz :D
neden rampage alma dememin sebebini deneyimim ile anlatayım :

Mediamark'tan Rampage Falcon X almıştım 450TL'ye. Ardından eve geldim taktım kulaklığı sağ taraf çalışmıyor. Gittim geri MediaMarkt'a orda da test edildi çalışmıyor, iade istedim kutu açıldı diye almadilar Rampage'e yolladılar. Her neyse, rampage'e gitti 15 gun sonra geldi kutunun üzerine "Arıza yoktur" yazmışlar. Gittim denedim evde yine çalışmıyor mağazaya götürdüm orda da çalışmıyor. Dedim ki lütfen iade edin ugrasmak istemiyorum artık. Mecburi şekilde çalışma bilmem ne politikalarından oturu yine Rampage'e gitti. 10 günün ardından yine Ariza yoktur denilerek geldi bu kez çalıştı. Direkt 300 tl ye letgoda sattım. Tüm ekipmanlari corsair aldim. Bir daha da rampage e bulaşmam. Ek olarak 1 aylık rampage mouseun rgb si bozuldu çalışmıyor. Corsair a gectigim icin mutluyum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
ragnar oğlu tarkan
Lenovo h300 öneririm.
teşşekkür ederim fiyat güncellemeyi unutmuşum bütçemi 200 civarı ile kısıtladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden rampage alma dememin sebebini deneyimim ile anlatayım :

Mediamark'tan Rampage Falcon X almıştım 450TL'ye. Ardından eve geldim taktım kulaklığı sağ taraf çalışmıyor. Gittim geri MediaMarkt'a orda da test edildi çalışmıyor, iade istedim kutu açıldı diye almadilar Rampage'e yolladılar. Her neyse, rampage'e gitti 15 gun sonra geldi kutunun üzerine "Arıza yoktur" yazmışlar. Gittim denedim evde yine çalışmıyor mağazaya götürdüm orda da çalışmıyor. Dedim ki lütfen iade edin ugrasmak istemiyorum artık. Mecburi şekilde çalışma bilmem ne politikalarından oturu yine Rampage'e gitti. 10 günün ardından yine Ariza yoktur denilerek geldi bu kez çalıştı. Direkt 300 TL ye letgoda sattım. Tüm ekipmanlari corsair aldim. Bir daha da rampage e bulaşmam. Ek olarak 1 aylık rampage mouseun rgb si bozuldu çalışmıyor. Corsair a gectigim icin mutluyum.
gözüm korkmadı değil şuan asla bu tarz şeylerle uğraşamam

o kadar fazla marka ve model varki en iyisini seçmek istiyorum jd 710 düşünüyordum ama alan kişilerden olumsuz yorumlar aldım bilemiyorumm

louis bloom

80+ Silver
teşşekkür ederim fiyat güncellemeyi unutmuşum bütçemi 200 civarı ile kısıtladım

gözüm korkmadı değil şuan asla bu tarz şeylerle uğraşamam
Hocam Rampage'in teknik servisi re za let. 1 ay bekleyin corsair ya da daha bilindik saglam marka alin emin olun sukredersiniz rampage almadığınıza. Hangi arkadasim Rampage aldiysa problem yaşıyor. İnstagramda fenomen bi arkadas var onunda rampage koltugu çöktü:D almayin hocam elinizde kalır kendilerini daha çok gelistirmeleri lazim boyle rezelat teknik destek olamaz

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Top Bottom