Gigabyte cok havaliii duruyor öneririm![]()
Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
HyperX Pulsefire Core RGB HX-MC004B Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Core RGB HX-MC004B Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Core RGB HX-MC004B Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 679,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 10.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
TUF M3 alınmaz. PMW3325 sensörü var, fiyatına göre düşük.![]()
Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.586,83 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 575,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech G203 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G203 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 651,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech G300S 910-004346 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G300S 910-004346 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G300S 910-004346 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben de üstteki önerilere ek olarak bunları da bir araştır derim
Cümlede bazı hatalar olmuş,kusura bakmayın.Logitech g203 modelini almanızı tavsiye ederim. Ben alalı 3-4 gün oldu,gayet rahat fakat elin büyük ise almanı önermem. Sensörü eski diyorlar fakat sensörü gayet güzel ve hızlı. Fps,moba tarzı oyunlarda gayet işini görür.Clickleri gayet rahat fakat elin çok terliyorsa başka alternatiflere yönebilirsin çünkü mouse tamamen plastikten oluşuyorve benim çok terlediği zaman elimden kaydığını gözlemledim.Kablosu çok uzun(2.1 metre),kablo kalınlığı orta derece, eğer çok sıkıntılı bir durum olmazsa mousenin tamamı pek sıkıntı çıkartmaz.Kısacası fiyatının hakkını veren bir mouse,alınır.
Minecraft pvp oynayanlarda alabilir jitter click yaptığım zaman rahatlıkla 12-13 cps yapıyorum.
Sensörünün yavaş olduğunu söyleyen yok zaten. Aynı fiyata daha iyileri olduğu için önermiyoruz.Logitech g203 modelini almanızı tavsiye ederim. Ben alalı 3-4 gün oldu,gayet rahat fakat elin büyük ise almanı önermem. Sensörü eski diyorlar fakat sensörü gayet güzel ve hızlı. Fps,moba tarzı oyunlarda gayet işini görür.Clickleri gayet rahat fakat elin çok terliyorsa başka alternatiflere yönebilirsin çünkü mouse tamamen plastikten oluşuyorve benim çok terlediği zaman elimden kaydığını gözlemledim.Kablosu çok uzun(2.1 metre),kablo kalınlığı orta derece, eğer çok sıkıntılı bir durum olmazsa mousenin tamamı pek sıkıntı çıkartmaz.Kısacası fiyatının hakkını veren bir mouse,alınır.
Minecraft pvp oynayanlarda alabilir jitter click yaptığım zaman rahatlıkla 12-13 cps yapıyorum.
Omen 600.200 TL mükkemmel rgb bir gaming mouse önerebilir misiniz? ?
'Paragrafta'Logitech g203 modelini almanızı tavsiye ederim. Ben alalı 3-4 gün oldu,gayet rahat fakat elin büyük ise almanı önermem. Sensörü eski diyorlar fakat sensörü gayet güzel ve hızlı. Fps,moba tarzı oyunlarda gayet işini görür.Clickleri gayet rahat fakat elin çok terliyorsa başka alternatiflere yönebilirsin çünkü mouse tamamen plastikten oluşuyorve benim çok terlediği zaman elimden kaydığını gözlemledim.Kablosu çok uzun(2.1 metre),kablo kalınlığı orta derece, eğer çok sıkıntılı bir durum olmazsa mousenin tamamı pek sıkıntı çıkartmaz.Kısacası fiyatının hakkını veren bir mouse,alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cümlede bazı hatalar olmuş,kusura bakmayın.