bütçem 200tl en fazla 250 TL ye çıkabilirim aklımda jd 610s var
mekanik olmasına gerek yok
anti ghosting olmalı
RGB takıntım yok
uzun süre idare etsin yeter
önerilerinizi bekliyorum.
sanırım sadece blue switch seçeneği bulunuyor blue switchi bi türlü sevemedim ama tavsiyen için teşekkür ederim![]()
Philips SPK8404 Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips SPK8404 Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips SPK8404 Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 888,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu bütçede ya blue switch alacaksın yada membran alacaksınsanırım sadece blue switch seçeneği bulunuyor blue switchi bi türlü sevemedim ama tavsiyen için teşekkür ederim
jd 610s in red switch seçeneği var fakat james donkeyden bu kadar şikayet varken almak mantıklı gelmedi membran klavye önerin var mı olmadı philips tercih edeceğimBu bütçede ya blue switch alacaksın yada membran alacaksın
Ben 610s blue Switch versiyonunu kullanıyorum, biraz fazla sesli olması dışında bana bir sorun çıkarmadıjd 610s in red switch seçeneği var fakat james donkeyden bu kadar şikayet varken almak mantıklı gelmedi membran klavye önerin var mı olmadı philips tercih edeceğim
2 ay olmuşturkaç aydır veya yıldır kullanıyorsunuz peki