Dışkapı Metrosu
80+ Bronze
Hocam 2 yıldır bu kulaklıgı kullanıyorum hic bir sıkıntısı yokBu kulaklıkla sorun yaşayanlar vardı sanki? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Hocam 2 yıldır bu kulaklıgı kullanıyorum hic bir sıkıntısı yokBu kulaklıkla sorun yaşayanlar vardı sanki? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Bu fiyata daha iyisi yok.Aksesuarlar
Aksesuarlar modellerini ve fiyatlarını incele, ücretsiz kargo ve Turkcell güvencesiyle hemen satın al.m.turkcell.com.tr
çok az dediğin 90 tl mi ?çok az bütçeni zorlarsan bunu öneririm
çok az dediğin 90 TL mi ?
250 yazıyor ayriyetten 250 tl verip normal bir kulaklık alınacağına 40tl bir farkla 7.1 alabilirMax 250 ye çıkabilirim, zoom dersleri ve oyun için kullanacağım
H16'dan bahsediyorsan bir sıkıntısını görmedim kullandığım süre boyunca.@oguzhnsrmn hocam bir sıkıntısı mı var kulaklığın ben de merak ettim de
hocam ne sorun yaşadınız ben rahatlığı için almıştım sesinin bir tık geri kaldığı doğruH16'dan bahsediyorsan bir sıkıntısını görmedim kullandığım süre boyunca.
JD 710'dan nefret ettim ama kullanınca.
En düşük seste bile cızırtı her şeyde cızırtı.hocam ne sorun yaşadınız ben rahatlığı için almıştım sesinin bir tık geri kaldığı doğru
JD710 direk eledim o zaman, senin attığın bide RGW9 kaldı, hangisini önerirsin?En düşük seste bile cızırtı her şeyde cızırtı.
Driveri okadar çöpki birde.
İade ettim.
Hocam driver konusunda haklısınız da cızırtı size denk gelmiş galiba bende de JD 710 var bir tek sesi fulleyince cızırtı geliyorEn düşük seste bile cızırtı her şeyde cızırtı.
Driveri okadar çöpki birde.
İade ettim.
JD710 direk eledim o zaman, senin attığın bide RGW9 kaldı, hangisini önerirsin?