Yorumunuz üzdüBu fiyat bandında uzun vaadeli bir ürün alabileceğinizi sanmam. Medusayı önerende gördüm gömende, diğerlerini bilmiyorum.
bizzat birinden denedim medusa dışarıya çok ses veriyor. Mikrofon kalitesi iyi hoş bana göredeArkadaşım Medusa kullanıyor bir ara deneme fırsatımda oldu ses kalitesi iyi ses yalıtımı da orta düzey diyebiliriz fakat mkrofonu dışardaki sesleri almıyor ve çok temiz ses veriyor sanırsam bir ayarıyla mikrofon sesini yükseltebiliyoruz
he evet son sese alınca hopörlör oluyormuş kendisibaşka yardımcı olacak var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bizzat birinden denedim medusa dışarıya çok ses veriyor. Mikrofon kalitesi iyi hoş bana görede
mikrofonu olsun, kulağa oturması olsun gayet iyi.Stormy aldım, 2 yıldır kullanıyorum. En iyi kulaklıktır kendisi bu fiyat bandında.
discord GolDunEll#0001 ekler misin? Stormy hakkında birkaç şey soracağım.Stormy aldım, 2 yıldır kullanıyorum. En iyi kulaklıktır kendisi bu fiyat bandında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
mikrofonu olsun, kulağa oturması olsun gayet iyi.
Medusa zamanında araştırmoştım Abdullah abide incelemişti onu öneriririm
Arkadaşında dediği gibi hopörlör oluyor bildiğin hiç sevmediğim bir özellikhe evet son sese alınca hopörlör oluyormuş kendisi
miracle x3 plus yada gamebooster h16 storm biliyorum seçeneklerde yok ama iyi bir kulaklık ben alacağım şahsenYorumunuz üzdüMedusaya pek ısınmış değilim.Diğerleri odak noktam
miracle x3 plus gerçekten başta hoşuma giden birşeydi.Sonra rgb ile göz bulatmaya falan çalışıyorlar diye düşündümmiracle x3 plus yada gamebooster h16 storm biliyorum seçeneklerde yok ama iyi bir kulaklık ben alacağım şahsen