200 tl mouse önerisi

DJ. Mic Check

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
18,330
Dostlar, abim ''sınavda iyi yaparsam sana max. 200 tl bi hediye alcam'' dedi. eşit ağırlıkta 5k sıralama yaptı yani hediye var :D sizce bu bütçeye en iyi mouse nedir? beni aklmdan g102 geçiyor. mouse dışında max. 200 tl lik teknolojik cihaz/alet/ekipman önerisinde bulunabilirsiniz.

Rampage shine kullanıyorum. Memnunum tavsiye ederim. Çok rahat ve kullanışlı bir mouse.

Asus Tuf gaming M5 öneririm itopyada 180TL ye yanında mousepad hediyeli alabiliyorsunuz.

Çok küçük geliyor bana ve 4 yıl 2 tane Logitech g300s kullanmış biri olarak 2 mouse'da da çift tıklama sorunu beni Logitech'ten soğuttu.
1.den memnun değilseniz neden 2.yi de aynı aldınız?

Elinizin büyüklüğüne ve tutuş şeklinize göre değişir. G102, 2.senesini dolduracak neredeyse ve hiçbir sıkıntım olmadı fare ile alakalı.

Çok küçük geliyor bana ve 4 yıl 2 tane Logitech g300s kullanmış biri olarak 2 mouse'da da çift tıklama sorunu beni Logitech'ten soğuttu.
g300s dandik bi mouse zaten neden bu kadar tutuldu anlam veremiyorum

1.den memnun değilseniz neden 2.yi de aynı aldınız?
Memnun değilim demedim. Çok güzel bir mouse g300s, belki düzeltmişlerdir diye almıştım. Ama düzeltmemişler ve bu sorunu yaşayan bir sürü kişi var.

Logitec g300s, mouse de çok rbg yok ama mouse pad hediyeli ben kullanıyorum elime çok rahat oturuyor ( orta boy eller için )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,679
Üyeler
188,636
Son üye
Katana34
Geri