200 tl ye mouse önerisi

Reaksiyon skoru
13
Bütçe
200
merhaba mouse ım çok kötü durumda onun için 200 tl ye mouse arıyorum önerilerinizi belirtebilirmisiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kablosuz olursa daha iyi olur

hakkında pek bilgim yok ama güzele benziyor eğer üstüne 100 tl daha katabilirsen bunu alabilirsin : https://www.amazon.com.tr/dp/B08FDL...e=380333&creativeASIN=B08FDLQ265&linkCode=asn 2 yıldır kullanıyorum gayet güzel bir mouse

ben süresini net hatırlamamakla birlikte zamanında 79tl ye olumlu yorumlara bakarak rampage centaur smx r13 diye bir ürün almıştım. hala kullanıyorum son zamanlarda tekerlek sapıtmaya başladı. hiç açıp temizleme spreyleme falan yapmadım çarka. müdahale edersem belki düzelir düzelmezse de canı sağolsun yıllardır hizmet edip misyonunu tamamladı. bulsam yine aynısından alırım. ürün marka algısını bir kenara bırakırsak klik hissi ,tasarımın elime oturması, hasassiyeti vs vs herşeyiyle parasının ve beklentimin üzerinde memnun etti beni. tabi mouse biraz da elbise gibi kişiden kişiye el yapınızdan dolayı fark edebilir. bu mouse belki de benim elime oturduğu için memnuniyet vermiş olabilir. bu bahsettiğim mousenin aynısının çok pahalı bir varyantı da var muhtemelen onun tasarım klonudur ama iyi klonlamışlar hakkını teslim etmek gerek. teknoloji mağazalarında deneyimleyerek seçmekte fikir verir

300 TL'ye çıkarsan

maks zorla 300 yapabilirim

kardeş bahsettiğim ürünü dikkate alma keza 5 yıl önce falan aldığımda logi g300 rampage centaur smx r13 den %30-50 daha pahalıydı. şimdi yok, olan yerlerde de 1200-1500 yazıyor g300 ise 400tl. zaman içinde nasıl böyle bir değer kazanmış şaşkınım şu an. bozulursa tamir ederim eyt ye takar emekli etmem bu fareyi artık :/ bunun yerine rampage strike smx r14 alabilirsin 209tl imiş elmacıkta. teknosada 250tl. r13 aldığımda aynı fiyattı. r13 daha eski model olduğu için youm sayısı fazla diye r13 almıştım. r14 ile çok benzer. tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Geri