Yardım 200 TL mouse önerisi

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,387
Bütçe
200
Arkadaşlar merhaba, oyun oynadığım için mouse ömrü pek sürmüyor 1.5 yıldır gamepower icarus kullanıyorum ondan önce de g300s kullanıyordum. Tekrar bu iki model arasında kaldım başka modeller de denemek istiyorum.
Bu tarz mouseler önerirseniz sevinirim bütçe Max 250 zorlayabilirim.

B
Letogan steel series rival 3 alın 0 kutusunda var ilanlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0 alacaksanız gaming gecesi bekleyin

https://www.amazon.com.tr/SteelSeries-Aerox-Gaming-TrueMove-Dayanıklı/dp/B08KWMNB4S/ref=asc_df_B08KWMNB4S/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=510396410765&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=13349122183882004410&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9056847&hvtargid=pla-1016373733118&psc=1
Bütçenizi az aşıyor ama bu olabilir yada Abdullah abiyi takip edin link atar bulursa
Bu tip mouseler bana pek gelmiyor, fingertip kullanıyorum

Tabii yerine göre de full tutuyorum

Ben de aynı arayışta ve konunu takibindeyim.

Logitech G203 önerebilirim. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. CSGO oynayan birisi olarak verim açısından 0 eksiklik hissediyorum.

Logitech G203 önerebilirim. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. CSGO oynayan birisi olarak verim açısından 0 eksiklik hissediyorum.
Sahte sensör kullanan bir ürün önermem.
Arkadaşlar merhaba, oyun oynadığım için mouse ömrü pek sürmüyor 1.5 yıldır gamepower icarus kullanıyorum ondan önce de g300s kullanıyordum. Tekrar bu iki model arasında kaldım başka modeller de denemek istiyorum.
Corsair Katar PRO,Redragon M808,Asus TUF M5/M3. Logitech maalesef ucuz bütçe ekipmanlarında kaliteden kaçıyor.Gamepower sensör takılmalarına vb. hatalara sahip ürünler üretiyor.

gamepower ursa al bence

PWM 3327 ve üstü sensöre sahip her modele bakabilirsin. 3327 altında almamaya dikkat et.
Katar pro vs. çoğunda bu sensör var.

Katar Pro önerebilirim bu bütçede

Msi clutch gm11 alabilirsin

Sahte sensör kullanan bir ürün önermem.

Corsair Katar PRO,Redragon M808,Asus TUF M5/M3. Logitech maalesef ucuz bütçe ekipmanlarında kaliteden kaçıyor.Gamepower sensör takılmalarına vb. hatalara sahip ürünler üretiyor.

Hocam ilk yazdığın fareleri öneriyor musun önermiyor musun anlayamadım. Detay verebilir misin. :) Ben de 250 TL bütçe ile mouse arayışındayım G102'nin sensöründen memnun değilim. Kendim Razer Deathadder V2 kullanıyorum. Kardeşime G102 yerine mouse almak istiyorum çünkü ikisini yan yana kullanınca bariz inanılmaz bir fark var insanın oyunda aldığı kill'i bile etkiliyor.

Son olarak Razer DeathAdder Essential önerir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,098
Üyeler
189,553
Son üye
mosta13
Geri