Yardım 1000-2000 tl arası mouse lazım

HasanBG

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
859
Arkadaşlar selam 1000-2000 tl arası mouse lazım arada bütçe farkı fazla diyebilirsiniz ama eğer iyi kalite olcaksa yüksek fiyatlara çıkmayı düşünüyorum mouse için istediklerime gelirsek çok fazla online oyun oynayan biri değilim daha çok hikayeli oynuyorum ondan dolayı esporcu mouse u olmasına gerek yok ama güzel kaliteli olursa sevinirim. Kablolu kablosuz olayına gelirsekse kablosuz tercihim ama kablolu da olabilir. (500 TL'ye kadar mouse pad de önerirseniz sevinirim 40x30 bandında olacak şekilde)

Arkadaşlar selam 1000-2000 tl arası mouse lazım arada bütçe farkı fazla diyebilirsiniz ama eğer iyi kalite olcaksa yüksek fiyatlara çıkmayı düşünüyorum mouse için istediklerime gelirsek çok fazla online oyun oynayan biri değilim daha çok hikayeli oynuyorum ondan dolayı esporcu mouse u olmasına gerek yok ama güzel kaliteli olursa sevinirim. Kablolu kablosuz olayına gelirsekse kablosuz tercihim ama kablolu da olabilir. (500 TL'ye kadar mouse pad de önerirseniz sevinirim 40x30 bandında olacak şekilde)
https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501043630273 sağlam fp ürünü iyzico ve parolpara ile 500-600 liraya alabilirsiniz

başka önerisi olan yok mu arkadaşlar ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kankam attığın ürünü markanın sahibi kullanmıyordur daha bilindik markalar atarsanız sevinirim
Duymamış olmanız normal ama bu ürünü türkiyedeki gençlerin %50si kullanıyor şuan. 600 değerlendirmesi var

başka önerisi olan yok mu arkadaşlar ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kankam attığın ürünü markanın sahibi kullanmıyordur daha bilindik markalar atarsanız sevinirim
Türkiye'nin en iyi fiyat performans mouseu olarak bilinir :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,113
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri