Neler Yeni

200 TL ye kadar ergonomik açıdan, Gamepower Icarus vs Logitech G102

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
Arkadaşlar selamlar, hazır indirimler varken idarelik bir mouse alayım diyorum.

Ergonomi benim için en önemlisi. Şuanda evde James Donkey 325 kullanıyorum, İş yerinde Asus ROG Spatha. Bu mousenin sağındaki solundaki çıkıntılara elimi koymaya alıştım. G102 benim için hayal kırıklığı olur mu o açıdan ondan emin olamıyorum, çok düz mouse gibi, öyle düz yada çift el mouseler kullanamıyorum. Gamepower Renji bakıyordum bu yüzden eledim onu. Msi Clutch GM30 bakıyordum, hem çok düz mouse olduğu için hem de fiyatından dolayı vazgeçtim.

SS Qck Large mouse pad ile birlikte almayı düşünüyorum mouseyi. 200 Liraya kadar bakıyorum. Oyun olarak R6 LoL falan oynarım fakat daha çok tasarım, video kurgu için kullanıyorum bilgisayarı. Ergonomi açısından hangisini önerirsiniz? Ellerim büyük değil, Avuç içi tutuş yapıyorum, elimi komple yayıyorum mouse üzerinde.

James Donkey 325 ve Asus ROG spatha konfor bakımından bana çok uygun, bu yüzden Icarus bakıyorum, G102 de (Beyaz) Hem tipi hoşuma gidiyor, hem de Logitech olduğu için sensörü vs daha iyidir diye düşünüyorum fakat arada kaldım. Benim gibi çıkıntılı mouse lara alışana hangi modeli önerirsiniz?

edit: Ek olarak G300s kullandım bir süre küçük geldi bana uygun gelmedi.

Vatan bilgisayardan G203 Lightsync Siyah mouse satın alındı. (Çözüldü etiketi atamadım, sadece yöneticiler atabiliyor sanırım)

Son düzenleme:

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Arkadaşlar selamlar, hazır indirimler varken idarelik bir mouse alayım diyorum.

Ergonomi benim için en önemlisi. Şuanda evde James Donkey 325 kullanıyorum, İş yerinde Asus ROG Spatha. Bu mousenin sağındaki solundaki çıkıntılara elimi koymaya alıştım. G102 benim için hayal kırıklığı olur mu o açıdan ondan emin olamıyorum, çok düz mouse gibi, öyle düz yada çift el mouseler kullanamıyorum. Gamepower Renji bakıyordum bu yüzden eledim onu. Msi Clutch GM30 bakıyordum, hem çok düz mouse olduğu için hem de fiyatından dolayı vazgeçtim.

SS Qck Large mouse pad ile birlikte almayı düşünüyorum mouseyi. 200 Liraya kadar bakıyorum. Oyun olarak R6 LoL falan oynarım fakat daha çok tasarım, video kurgu için kullanıyorum bilgisayarı. Ergonomi açısından hangisini önerirsiniz? Ellerim büyük değil, Avuç içi tutuş yapıyorum, elimi komple yayıyorum mouse üzerinde.

James Donkey 325 ve Asus ROG spatha konfor bakımından bana çok uygun, bu yüzden Icarus bakıyorum, G102 de (Beyaz) Hem tipi hoşuma gidiyor, hem de Logitech olduğu için sensörü vs daha iyidir diye düşünüyorum fakat arada kaldım. Benim gibi çıkıntılı mouse lara alışana hangi modeli önerirsiniz?
Çıkıntılı mouselere alışman ömür boyu o tarz kullanacağınız anlamına gelmiyor alışkanlık 1 2 aya alışabilirsiniz.G102 gibi mouse almak varken everest gamepower gibi mouseleri almak mantıklı olmadığını düşünüyorum.Garanti içinde olduğu zaman logitechin hizmetini söylemiyorum bile.Ama tabi Everest gibi markalar tercih edilebilir görüntüsü içinize sinerse felan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nyan_Chicken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Nyan_Chicken
Mediamarkt ta g203 lightsync 160tl kaçırma bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mediamarkt ta g203 lightsync 160tl kaçırma bence
Teşekkürler haber verdiğiniz için, Beyazı da HB de aynı para, G102 karar verirsem beyaz ve siyah arasında epey gidip geleceğim gibi duruyor :D

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Teşekkürler haber verdiğiniz için, Beyazı da HB de aynı para, G102 karar verirsem beyaz ve siyah arasında epey gidip geleceğim gibi duruyor :D
Bende çok gidip geldim beyaz aldım İstersen fotoğrafını özelden atabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet biraz tipsiz ama ele oturuş açısından güzel gibi duruyor
Yani tercih meselesi oturması benim için önemli değil mesela ben alışıyorum zamanla,o yüzden görünüş ve özellikleri bir tık daha önde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
Teşekkürler herkese cevapları için G102 de karar kıldım. Beyaz ve Siyah arasında malzeme farkı var mı acaba? Yüzey malzemesi olarak?

Örneğin JD 325 de siyah rengi mat terletmeyen kauçuk plastikken turuncu rengi parlak kaygan plastik. Ona göre tercih yapacağım, fark yok ise beyaz düşünüyorum.

Görsellerde sanki siyah biraz daha mat, beyaz parlak plastik gibi duruyor

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Teşekkürler herkese cevapları için G102 de karar kıldım. Beyaz ve Siyah arasında malzeme farkı var mı acaba? Yüzey malzemesi olarak?

Örneğin JD 325 de siyah rengi mat terletmeyen kauçuk plastikken turuncu rengi parlak kaygan plastik. Ona göre tercih yapacağım, fark yok ise beyaz düşünüyorum.

Görsellerde sanki siyah biraz daha mat, beyaz parlak plastik gibi duruyor
Kalite farkı olacağını hiç sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
Vatan bilgisayardan G203 Lightsync Siyah modeli satın aldım, teşekkürler herkese. Masamı da yaptırdıktan sonra düzgün kullanım testini yapacağım bakalım, elime iyi oturdu gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,722
Üyeler
166,074
Son üye
serser7
Top Bottom