Neler Yeni

2000-2500 TL arasında kablosuz kulakiçi kulaklık önerisi.

Pedalina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adem
Bütçe
2500
Konuya Ek: Aklımda jabra elite 7 Pro var. ses kalitesinin tatminkar olduğunu tahmin ediyorum, yalnız sürücü çapı 6mm bana ses seviyesi yüksek kulaklık daha iyi olur diye düşünüyorum. ağırlıklı olarak Heawy Metal dinliyorum. Değerli arkadaşlar önerilerinize açığım.

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
buds pro dostum mikrofonla işin yoksa sadece ses ve batarya ömrü ile işin varsa fp kaliteli ürün 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum parasını sonuna kadar hak ediyor

Pedalina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buds pro dostum mikrofonla işin yoksa sadece ses ve batarya ömrü ile işin varsa fp kaliteli ürün 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum parasını sonuna kadar hak ediyor
Benim telefonumda 24 bit desteği ve dolby Atmos yok malesef Poco f1 kullanıyorum.

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Kablosuz alacaksanız buds 2 pro en iyisi.
Eğer 3000'e kadar bütçeniz var ve iyi bir şey istiyorsanız kablolu IEM'lere bakın.

Pedalina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablosuz alacaksanız buds 2 pro en iyisi.
Eğer 3000'e kadar bütçeniz var ve iyi bir şey istiyorsanız kablolu IEM'lere bakın.
Bu modelin en büyük handikapı, her telefonda aynı verinde kullanamaman. benim cihat poco f1 yetersiz kalıyor.

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Kablosuz kulaklıklar onları çalıştıran minik amfiler ile sınırlıdır.
Kablolu bir iem telefonun dac ve amfisini kullanır.
Xiaomi hep ucuza kaçıyor biliyorum ama eğer bütçeniz var ise fiio btr5 gibi bir cep amfisi de alabilirsiniz.
Seçim sizin; 3000tl gerçekten iyi bir bütçe, kablosuza harcamak pek mantıklı olmaz; tws'ler bataryaları ile limitli.
Sizin telefonunuz da bir diğer limit; iki seçenek var; bütçe segmentindeki iyi bir IEM'i alın, teknik olarak temel seviyedeki detay ile iyi tonlamayı deneyimlemiş olursunuz; 15-40 $ arasında gerçekten iyi modeller var onlarla başlayabilirsiniz.
Tam olarak ne için kullanıyorsunuz? Müzik? Film?

serwintes

80+ Gold
Top Bottom