2000-2500 TL klavye önerisi

ahmet.ershn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
590
2000-2500 TL fiyatlı bir klavye almak istiyorum.
İstediğim özellikler:
-Sağ üstünde ses ayarlama butonu bulunsun.
-1800 kompakt olsun yani ne TKL ne de %100 değil tam arası.
-Kablolu olsun
-Çok ses çıkarmayan (herhalde red switch) olsun.
Rampage Enigma çok hoşuma gitti ancak kalitesiz olur diye korkuyorum.

2000-2500 TL fiyatlı bir klavye almak istiyorum.
İstediğim özellikler:
-Sağ üstünde ses ayarlama butonu bulunsun.
-1800 kompakt olsun yani ne TKL ne de %100 değil tam arası.
-Kablolu olsun
-Çok ses çıkarmayan (herhalde red switch) olsun.
Rampage Enigma çok hoşuma gitti ancak kalitesiz olur diye korkuyorum.
bu fiyata dediğiniz türde bilmiyorum yüzde 60 uyarsa wraith w60 bakabilirsin birde ne dicem rampage tercih edebilirsiniz aslında normalde 1-2 yıl öncesine kadar aşırı düşük fiyatlar harici önermediğim bir markaydı son zamanlarda kaliteli ve rekabet edebilecek ürünler çıkarıyor biraz araştırabilirsiniz bu klavyesinide sz atınca gördüm deneyebilirsiniz beğenmezseniz iade edersiniz

3 seçenek arasında kaldım. G75 Pro, Aula F75 ve Rampage Enigma. Klavye tuş dizimi ve boyut olarak en çok Enigma'yı sevdim. Sizce hangisi? Bir de ne farkları var ki?
3 seçenek arasından Mchose'u tercih et. Switch markası ve kalitesi çok daha iyi. Pil daha büyük 8K Mah, build quailty daha iyi. Rampage e hiç girmeyeceğim önermiyorum.

3 seçenek arasından Mchose'u tercih et. Switch markası ve kalitesi çok daha iyi. Pil daha büyük 8K Mah, build quailty daha iyi. Rampage e hiç girmeyeceğim önermiyorum.
Anladım ama en azından ses ayarlama butonu olsun istiyorum aldığım klavyede. Alternatif olarak öneriniz var mı?

Bütçemi 3000 bandına çıkarsam hem Mchose kadar kaliteli hem de knob butonu olan bir klavye bulabilir miyim sizce? Kalite de önemli konfor da benim için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,787
Üyeler
186,939
Son üye
Erdem0808
Geri