Neler Yeni

Öneri 2000-2500 TL oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
25000
Merhaba,

Bu bütçede alabileceğim en iyi kulaklığa bakıyorum. Kablolu ya da kablosuz olması konusunda herhangi bir şartım yok.

İyi mikrofon kalitesi olmasına önem veriyorum. Bass ve tiz kalitesi mevzularından pek bir şey anlamıyorum, oyunlarda iyi ses kasabiliyor olmak benim için kafidir.

Önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emir Şimşek
kendım bayadır baktım corsair elite clod core w ve barracuda x 2021 kullandım su an kı kulaklıgım hs80 corsairin cloud 2 den daha rahat bence pedlerı kumaş ya da deri değil ortası mik olarakta çok temiz miki var fakat ful oyun odaklı isen cloud 2 en son 1.8k mıyıd neydi onu alablrsn fakat müzik+film tarzı ve oyun ise hs80 kesinlikle öneririm

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
renk sorun değilse sahibindenden kapalı kutu razer barracuda x

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emir Şimşek
kendım bayadır baktım corsair elite clod core w ve barracuda x 2021 kullandım su an kı kulaklıgım hs80 corsairin cloud 2 den daha rahat bence pedlerı kumaş ya da deri değil ortası mik olarakta çok temiz miki var fakat ful oyun odaklı isen cloud 2 en son 1.8k mıyıd neydi onu alablrsn fakat müzik+film tarzı ve oyun ise hs80 kesinlikle öneririm
su an da fıyatına baktım 2.9k olmus en son baktıgımda 2.5kdi hs80
Mesaj otomatik birleştirildi:

renk sorun değilse sahibindenden kapalı kutu razer barracuda x
kumaşları asırı berbat 2022 de farklı değilse asla alınmaz

• Konu Sahibi Konu Sahibi

HS80 artmasaydı onu alacaktım. Şu an bana da en yakın gelen razer barracuda x. Bu linkteki eski versiyon mu?

@rave

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
HS80 artmasaydı onu alacaktım. Şu an bana da en yakın gelen razer barracuda x. Bu linkteki eski versiyon mu?

@rave
bu 2022 versiyonu hocam. ben 2021 kullanıyorum pedlerinden şikayetçi değilim cloud2den geçtim tabi onun kadar iyi ses kasılmıyor ama yine gayet başarılı kablosuz olması çok büyük artı. geldiği zaman ilk 1-2 gün sesler boğukmuş gibi gelebilir razerın tüm kulaklıklarında var bu olay blackshark v2de kullandım onda da dediğim boğukluk vardı ama alışınca hissetmiyorsunuz ekolayzır ayarı yapmanızı öneririm oyunda sesi etkiliyor net bir şekilde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emir Şimşek

@rave
itopyadan almayın en azından pişman olunca iade edebilme hakkınız olsun amazon trendyol veya hepsiburada gibi yerden alın bence*

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
razer falan alma pişman olursun

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm

Kulak yapınızı merak ettim hocam Barracuda X'in pedinden rahatsız olanı ilk defa duyuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emir Şimşek
Kulak yapınızı merak ettim hocam Barracuda X'in pedinden rahatsız olanı ilk defa duyuyorum.
rahatsız olmadım fakat kaliteli değil pedleri süngerden farksız kulaklıgı cıkarı cloud 2 kumaş pedlerle kıyasladım arkadasımla güldü geçti o da :D

razer falan alma pişman olursun
öneri rica ediyorum

itopyadan almayın en azından pişman olunca iade edebilme hakkınız olsun amazon trendyol veya hepsiburada gibi yerden alın bence*
alternatifi yok ki hocam, en uygun oradaysa mecbur oradan alacağız. Pişman olmamak için iyi araştırmaya çalışıyoruz ama felaket bir piyasa var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emir Şimşek
öneri rica ediyorum

alternatifi yok ki hocam, en uygun oradaysa mecbur oradan alacağız. Pişman olmamak için iyi araştırmaya çalışıyoruz ama felaket bir piyasa var.
hocam eğer 300tl koyma sansın varsa hs80 pişman etmez itopyaya gidip deneyeblrsn kulaklık pedlerini diğer sony h3 falanda var onları da deneyeblrsn eğer yakında sube varsa

hocam eğer 300tl koyma sansın varsa hs80 pişman etmez itopyaya gidip deneyeblrsn kulaklık pedlerini diğer sony h3 falanda var onları da deneyeblrsn eğer yakında sube varsa
300 degil 500müş özür dilerim*

300 degil 500müş özür dilerim*
Daha geçen gün 1900'e satıldı, tekrar düşeceğini umuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,343
Üyeler
165,669
Son üye
quuumac
Top Bottom