Oppo A73 öneririm.Arkadaşlar 3 yıllık gm8 go kullanıyorum artık sorun çıkarıyor telefonumu değiştireceğim bütçem 2000-2500 tavsiyeleriniz nelerdir
Fiyatı o kadar düşmedi note 9 un en son 3500 civarlarındaydıRedmi note 9 önerebilirim.
Oha hocam hiç bir zaman o civarda olmadı ki.Fiyatı o kadar düşmedi note 9 un en son 3500 civarlarındaydı
TCL 10L veya Oppo A73Arkadaşlar 3 yıllık gm8 go kullanıyorum artık sorun çıkarıyor telefonumu değiştireceğim bütçem 2000-2500 tavsiyeleriniz nelerdir
Hocam gidip en kazık satan satıcıdan atmışsınız attığım linke bakabilirsiniz gayet uygun.Xiaomi Redmi Note 9 128 GB Telefon Modeli, Fiyatı ve Özellikleri
Turkcell Pasaj garantisiyle Xiaomi Redmi Note 9 128 GB telefon modeline hemen sahip ol! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB fiyatı, özellikleri ve yorumları şimdi burada!m.turkcell.com.tr
Ben googledan aratıp baktım karşıma da bu çıkmıştı önceden o yüzden bunu attım ama diğerlerine bakınca biraz kazık bu siteHocam gidip en kazık satan satıcıdan atmışsınız attığım linke bakabilirsiniz gayet uygun.
c15Arkadaşlar 3 yıllık gm8 go kullanıyorum artık sorun çıkarıyor telefonumu değiştireceğim bütçem 2000-2500 tavsiyeleriniz nelerdir