Yurtdışı isterseniz 2000 liraya 8/128 olanı bile alabilirsiniz hocam ben öneririm size uyar isebulunduğum ilde redmi note 8 pro bulamadım ancak belirttiğim bütçe aralığında başka telefonlar önerirseniz yardımcı olursunuz ,şimdiden teşekkür ederim
Hocam o kötü telefon ya.Vatan aracılığı ve indirimi ile tertemiz hocam. Huawei P Smart 2021
Bence o fiyat bandına göre iyi. Tabii herkesin arz ve taleplerine uymayabilir.3000 liraya kadar alabileceğiniz en iyi telefon olan M21’de şu an indirim mevcut, yaklaşık 400 lira indirim ile 2400 TL fiyata sahip. Kaçırmayın derim bu fiyatı.
💲Dolar 10 TL💲 - 📱 Tüm Bütçeler İçin Telefon Önerileri! 📱 w/@Evil Belief
Selamlar DA Forum üyeleri ve misafirleri. :) Bugün çok uzun süredir yapmadığım ve artık gerekli olduğunu düşündüğüm ''Her bütçeye uygun telefon önerileri'' konusunun yenisini yapıyorum. Bugün normalden farklı olarak sizlere daha iyi öneriler yapmak için @Evil Belief 'ten yardım alıyorum...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam o kötü telefon ya.
3000 bandında ne önerirsiniz peki ?3000 liraya kadar alabileceğiniz en iyi telefon olan M21’de şu an indirim mevcut, yaklaşık 400 lira indirim ile 2400 TL fiyata sahip. Kaçırmayın derim bu fiyatı.
💲Dolar 10 TL💲 - 📱 Tüm Bütçeler İçin Telefon Önerileri! 📱 w/@Evil Belief
Selamlar DA Forum üyeleri ve misafirleri. :) Bugün çok uzun süredir yapmadığım ve artık gerekli olduğunu düşündüğüm ''Her bütçeye uygun telefon önerileri'' konusunun yenisini yapıyorum. Bugün normalden farklı olarak sizlere daha iyi öneriler yapmak için @Evil Belief 'ten yardım alıyorum...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam o kötü telefon ya.
Hocam 3000’e kadar en iyisi bu zaten. Normalde 2800 liraydı fakat 400 TL indirime girdi Hepsiburada’da, kaçırmayın bu fiyata derim. Hatta dün @Evil Belief hocam da satın aldı.3000 bandında ne önerirsiniz peki ?
Hocam bence iyi değil. Özelliklerine bakarsanız fiyatının 2000 civarında olması gerekiyor. Ki Google servisleri yok diye ben 2000 lira olsa bile tercih etmem.Bence o fiyat bandına göre iyi. Tabii herkesin arz ve taleplerine uymayabilir.
Hiç düşünmeden 3kya mi10t al kafan rahat olsun alabileceğin en iyi telefon o olur( 3kya)bulunduğum ilde redmi note 8 pro bulamadım ancak belirttiğim bütçe aralığında başka telefonlar önerirseniz yardımcı olursunuz ,şimdiden teşekkür ederim
3K?Hiç düşünmeden 3kya mi10t al kafan rahat olsun alabileceğin en iyi telefon o olur( 3kya)
Yurtdışı 3k evet