Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
Işıklı mıŞıQlı olmasın ses kalitesi ve mikrofonu iyi olsun yeter
Hayırlı olsun hocamAldım beyler .d
Hayırlı olsun hocam
SağolunHayırlı olsun.
Hayırlı olsun hocam. Yeni setup a müthiş gidecektir.Aldım beyler .d
Sistem müq oldu biraz zaman sonra i5 11400F çekerim GPU da Allah kerim .dHayırlı olsun hocam. Yeni setup a müthiş gidecektir.
Son bendeki klavyeden memnun değilim onu değişecen xpg bir klavye alacağımHayırlı olsun hocam. Yeni setup a müthiş gidecektir.
Siz neredeyse tamanlamışsınız, bende hala çok eksik var.Sistem müq oldu biraz zaman sonra i5 11400F çekerim GPU da Allah kerim .d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son bendeki klavyeden memnun değilim onu değişecen xpg bir klavye alacağım
xpg nin summor mu ne öyle bir klavyesi vardı baya kaliteliydi abdullah abi de videosunu çekmişti tabii şuan fiyatı uçmuş olabilir bilememSistem müq oldu biraz zaman sonra i5 11400F çekerim GPU da Allah kerim .d
Son bendeki klavyeden memnun değilim onu değişecen xpg bir klavye alacağım
Zatn onu alacağım.ddxpg nin summor mu ne öyle bir klavyesi vardı baya kaliteliydi abdullah abi de videosunu çekmişti tabii şuan fiyatı uçmuş olabilir bilemem
Uçmadi 4 aydır takıp ediyorum hala alınırxpg nin summor mu ne öyle bir klavyesi vardı baya kaliteliydi abdullah abi de videosunu çekmişti tabii şuan fiyatı uçmuş olabilir bilemem
iyi o zaman ilk paylaştığı zaman izlemiştim baya hoşuma gitmiştiZatn onu alacağım.dd
Uçmadi 4 aydır takıp ediyorum hala alınır
Ayn bende 3 tane mekanik klavye aldık RGB memnun kalmadım inş bundan kalırım.diyi o zaman ilk paylaştığı zaman izlemiştim baya hoşuma gitmişti
seni memnun etmek pek basit değil sanırımAyn bende 3 tane mekanik klavye aldık RGB memnun kalmadım inş bundan kalırım.d