2000 TL Bütçeye Gamepad Önerisi ?

mertjk

80+
Reaksiyon skoru
3
FIFA ve hikayeli oyunlar oynicam yüzde 80 FIFA oynicam ama gamepad önerir misiniz 2 K bütçeye aklımda bunlar var
GamePower Asura
Claw's Tactical Combat

bütçe varsa Asura yoksa Tactical Combat

bütçe varsa Asura yoksa Tactical Combat
Farkı ne var ikisi arasında senin başka önereceğin var mı hocam zd gaming alcaktim stok kalmamış beklesem gelmez kesin ozaman Asura alcam başka onercegin yoksa

Fantech Revolver III aldım geçen hafta kesinlikle tavsiye ederim. eğer xbox kontrol düzeni istersen Fantech Shooter III .

Fantech Revolver III aldım geçen hafta kesinlikle tavsiye ederim. eğer xbox kontrol düzeni istersen Fantech Shooter III .
Onuda düşündümde bazıları tavsiye etmesi @Diavelin sende tavsiye etmiyordun sanki başka konuda fantech Shooter III

Son düzenleme:
Farkı ne var ikisi arasında senin başka önereceğin var mı hocam zd gaming alcaktim stok kalmamış beklesem gelmez kesin ozaman Asura alcam başka onercegin yoksa
ZD gaming'i Asura veya Tactical Combat yerine önermem ikisinden geri kalan bir kontrolcü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onuda düşündümde bazıları tavsiye etmesi @Diavelin sende tavsiye etmiyordun sanki başka konuda fantech Shooter III
Fiyatına göre içi boş bir kontrolcü max ederi 1000 TL olması gerekiyor.

Bakacam

@Diavelin kral senide sıktık sora sora da bugün alcam ne diyosun MSI nasıl Asuru al geç mi diyon başka önereceğin yoksa zd gaming beklemeye gerek yok stok yok
Msi Gc30 V2

Son düzenleme:
Msıj G 30 V2 mi alayim
Videodan bunu nasıl çıkardın o.O2

1790861147245.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,715
Üyeler