Farkı ne var ikisi arasında senin başka önereceğin var mı hocam zd gaming alcaktim stok kalmamış beklesem gelmez kesin ozaman Asura alcam başka onercegin yoksabütçe varsa Asura yoksa Tactical Combat
BakacamMsi Gc30 V2 kullanıyorum memnunumda tavsiye ederim
@Diavelin kral senide sıktık sora sora da bugün alcam ne diyosun MSI nasıl Asuru al geç mi diyon başka önereceğin yoksa zd gaming beklemeye gerek yok stok yokBakacam
ZD gaming'i Asura veya Tactical Combat yerine önermem ikisinden geri kalan bir kontrolcü.Farkı ne var ikisi arasında senin başka önereceğin var mı hocam zd gaming alcaktim stok kalmamış beklesem gelmez kesin ozaman Asura alcam başka onercegin yoksa
Fiyatına göre içi boş bir kontrolcü max ederi 1000 TL olması gerekiyor.Onuda düşündümde bazıları tavsiye etmesi @Diavelin sende tavsiye etmiyordun sanki başka konuda fantech Shooter III
Msi Gc30 V2Bakacam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@Diavelin kral senide sıktık sora sora da bugün alcam ne diyosun MSI nasıl Asuru al geç mi diyon başka önereceğin yoksa zd gaming beklemeye gerek yok stok yok
Videodan bunu nasıl çıkardınMsıj G 30 V2 mi alayim
![]()
Zineets T28 Bluetooth Oyun Kolu Ps4 Ps5 Ve Pc Uyumlu Wireless Kablosuz Oyun Kolu Joystick - Fiyatı, Yorumları
T28 Bluetooth Oyun Kolu Ps4 Ps5 Ve Pc Uyumlu Wireless Kablosuz Oyun Kolu Joystick yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com