Öneri 2000 TL Civarı Gamepad Önerisi

Reaksiyon skoru
92
Merhaba. Gow spiderman wwe gibi oyunları bilgisayarda oynamak için gamepad bakıyorum. Bu fiyata gamepower asura önerildi ama tasarımı cok çirkin geldi. Çizgi film tasarımlı şeyler en nefret ettiğim tasarım tipi. Bu fiyat bandında eli yüzü düzgün sade tasarımlı bir gamepad önerir misiniz?

Anladım hocam ama o fiyata dock var TMR stick vs eğer istemiyorsan wraitthen bütçene uygun olanı alabilirsin

Merhaba. Gow spiderman wwe gibi oyunları bilgisayarda oynamak için gamepad bakıyorum. Bu fiyata gamepower asura önerildi ama tasarımı cok çirkin geldi. Çizgi film tasarımlı şeyler en nefret ettiğim tasarım tipi. Bu fiyat bandında eli yüzü düzgün sade tasarımlı bir gamepad önerir misiniz?
Playstation tasarımına benzer bişiy mi istiyorsunuz hocam yoksa Xbox mı ona göre öneriyim

dün baksaydın asura 1700tl idi

Hocam o tip oyunlar için PS düzeni daha iyidir.

Hocam o tip oyunlar için PS düzeni daha iyidir.
Teşekkür ederim lakin daha once denedim rahat edemedim o yuzden xbox dizilim arıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,852
Üyeler
202,413
Son üye
acur_bjk
Geri