2000 lira mouse önerisi

Farway

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,465
Bütçe
2000
Arkadaşlar elim büyüktür, buna göre bir mouse önerir misiniz?, 4 sene önce aldığım adi mouse ile ne CS'ler valorantlar oynadım o yüzden gidip 3 5k vermek saçmalıktan öteye bir şey değil bütçem 2K civarı. Kablosuz olursa daha iyi olur, uzun süre kullanmak istiyorum.

Edit: Bütçe 1000 TL' Den 2000'e çıkardım aradığım gibi bir şey yok diye.

Son düzenleme:
Arkadaşlar elim büyüktür, buna göre bir mouse önerir misiniz?, 4 sene önce aldığım adi mouse ile ne CS'ler valorantlar oynadım o yüzden gidip 3 5k vermek saçmalıktan öteye bir şey değil bütçem 1K civarı.

clicklatency.webp

Kablosuz almaya karar verdim kablo kirliliği zaten çok var

kronik tekerlek sorunlu bu model alınmaması gereken başlıca mouse lardan
Bütçe 1K iken mantıklıydı 900 lira için bütçe sonradan 2k olduğu hiçbir anlamı yok ben belirttim snaıyordum yazmamışım

Kablosuz almaya karar verdim kablo kirliliği zaten çok var
kablosuz pek kaliteli bir model yok hocam senin bütcende almışken kaliteli uzun kullanım ömrü istiyorsan kablolu al g502 gibi, illa kablosuz istersen 1 2k daha çıkman gerekir ne yazık ki.

kablosuz pek kaliteli bir model yok hocam senin bütcende almışken kaliteli uzun kullanım ömrü istiyorsan kablolu al g502 gibi, illa kablosuz istersen 1 2k daha çıkman gerekir ne yazık ki.
Ajaz majaz ya da şu wraith'in sattıkları yaramaz mı işime acaba?

hocam kişiden kişiye değişir ama kaliteli değiller pek elde kalacak hissiyatı var alıp iade etmiştim ama isterseniz bi alın deneyin hepsiburada dan sonra iade edebilirsiniz kabul ediyorlar her türlü iadeyi, sensör hatası vs diyorsunuz.

O garip tasarımlı kaba fareler genelde kablosuz oluyor. Kaliteli de olmuyorlar. Tutuşunu belirtmediğinden ve büyük istediğinden ortası şişkin bu Ajazz modeli işini görecektir.

Bütçeyi bir miktar artırabilirsen A9 PRO veya Mchose da alınabilir. Ama Wraith sorun yaşadığında ne kadar destek sağlar bir şey diyemem. Halen o konularda güven vermiyorlar. Zaten bu tarz sorunlarla uğraşmamak adına da Amazon, HB, Trendyol vb. satış yapmıyorlar.

Batılı firmaların ayrıca kablosuz ürünleri dövizden dolayı şişirme. Şu an uygun ve kaliteli bileşenleri Çinli firmalar sağlıyor. Bu ön yargıları bir kenara bırakmanızı öneririm.

O garip tasarımlı kaba fareler genelde kablosuz oluyor. Kaliteli de olmuyorlar. Tutuşunu belirtmediğinden ve büyük istediğinden ortası şişkin bu Ajazz modeli işini görecektir.

Bütçeyi bir miktar artırabilirsen A9 PRO veya Mchose da alınabilir. Ama Wraith sorun yaşadığında ne kadar destek sağlar bir şey diyemem. Halen o konularda güven vermiyorlar. Zaten bu tarz sorunlarla uğraşmamak adına da Amazon, HB, Trendyol vb. satış yapmıyorlar.

Batılı firmaların ayrıca kablosuz ürünleri dövizden dolayı şişirme. Şu an uygun ve kaliteli bileşenleri Çinli firmalar sağlıyor. Bu ön yargıları bir kenara bırakmanızı öneririm.
ATK A9 Pro aldım da bu ürünün şarj standı yokmuş ben şarj standlı birşeyler istiyordum vardır diye dikkat etmediydim üzdü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,758
Üyeler
187,567
Son üye
Kgndd
Geri