Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2000 TL Acer 23.8 100 hz ıps monitör

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Alper Uğurcan
Nereden kapanıyor bu
Girişlerin altında küçük joystick var, uzun bas
Mesaj otomatik birleştirildi:

Prime Üyeleri İçin Fırsat: ACER UM.QE1EE.E03 EK241YE ZEROFRAME 23.8 IPS 1920x1080 16:9 1MS(VRB) 100HZ 1xHDMI(1.4) 1xVGA 100x100 VESA FREE SYNC MONITOR https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKSTPN1T?ref=cm_sw_r_apan_dp_C9N73KAA2RN0822MXA1X_1&
Tekrar teşekkürler monitör dün geldi. Ghosting, ışık sızması falan var ama tam benim işimi görecek optimum monitör.
IMG_20241112_154141.jpg

toli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tolga G
Benimkinde stuck pixel var değişime göndersem kabul ederler mi sizce?
WhatsApp Görsel 2024-11-11 saat 19.19.49_f99af234.jpg

hayriye

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Sorman lazım mağazaya mesaj atabiliyorsun

Girişlerin altında küçük joystick var, uzun bas

Tekrar teşekkürler monitör dün geldi. Ghosting, ışık sızması falan var ama tam benim işimi görecek optimum monitör.Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim bulamamıştım ışık sızması bende pek yok ghosting konusunda da süper değil bir de ölü piksel var ama iyi bence 2ye alınabilecek bir şey ama 3 hatta 2,5 a alınmaz bir de çok aşırı hafif geldi monitör güzel bir özellik bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Alper Uğurcan

Teşekkür ederim bulamamıştım ışık sızması bende pek yok ghosting konusunda da süper değil bir de ölü piksel var ama iyi bence 2ye alınabilecek bir şey ama 3 hatta 2,5 a alınmaz bir de çok aşırı hafif geldi monitör güzel bir özellik bence
Katılıyorum, günlük kullanım için 2 verilir. Burada uygulaması da var en altta, pc üzerinden kontrol etmek için: https://www.acer.com/tr-tr/support/product-support/EK241YE

Katılıyorum, günlük kullanım için 2 verilir. Burada uygulaması da var en altta, pc üzerinden kontrol etmek için: https://www.acer.com/tr-tr/support/product-support/EK241YE
Alıntıyı görüntüle
Desteğe mesaj atarbilirsin bilemedim tam

toli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tolga G
süper fiyata 24" ips monitör almışsınız görünen ölü piksel bile değil o kadarlık idare ediverin.
Ölü pikselden daha fazla dikkat çekiyor maalesef ya. Ölü piksel olsa iade düşünmezdim zaten.

Top Bottom