Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Acer EK220QH3bi 100 Hz VA 2274TL - MSI Pro MP225 100 Hz IPS 2799TL

forzabagimlisi

80+ Bronze
Buradan bakabilirsin bak bakalım İzoly alınıyor muymuş alınmıyor muymuş hem de modeline kadar tutuyor.
Tabi sizin attığınız 75 hz ama yine de İzoly monitör alınmaz.
attığım monitörle bir mi sen sadece hz olarak bakarsın arada uçurum panel farkı var hangi paneli kullandıklarına bakmak gerek önemli olan marka değil komponenttir monsterın izolyden farkı yok gözümde

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Buğra Aykaç
attığım monitörle bir mi sen sadece hz olarak bakarsın arada uçurum panel farkı var hangi paneli kullandıklarına bakmak gerek önemli olan marka değil komponenttir monsterın izolyden farkı yok gözümde
Tamam siz alabilirsiniz sonra burada "Arkadaşlar ölü yanık çıktı" demeyin sonra.

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Buğra Aykaç
ölü yanık nedir
Nasıl diyorlarsa artık bilgisayardan pek anlamadığım için öyle dedim.
Ölü pikseldi galiba ya da ghosting herkes hata yapabilir sonuçta ne var bunda?
İnternetten baktım ghosting farklı bir şeymiş tamam bu konuda size hak veriyorum ama İzoly konusunda pek hak veremiyorum.

forzabagimlisi

80+ Bronze
Nasıl diyorlarsa artık bilgisayardan pek anlamadığım için öyle dedim.
Ölü pikseldi galiba ya da ghosting herkes hata yapabilir sonuçta ne var bunda?
İnternetten baktım ghosting farklı bir şeymiş tamam bu konuda size hak veriyorum ama İzoly konusunda pek hak veremiyorum.
izoly savunmuyorum ben bu kadar az bütçem olsa ips panelli seçeneği tercih ederdim dedim en kötü iade edilir

Sepette DFCOUWNDDL200 koduyla 2274TL. Amazon'da da satılıyor ancak fiyat farkı var.

Bu model de muadilleriyle aynı fiyatta ancak telefon tutacağına sahip, diğer modellere göre daha iyi olma ihtimali de daha yüksek.

SWI6FRXACGIJJ koduyla Acer 1974TL'ye, MSI da 2499TL'ye düşüyor.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Gayet güzel fiyatlar yenur omega5

Alioskii

80+ Bronze
Sepette DFCOUWNDDL200 koduyla 2274TL. Amazon'da da satılıyor ancak fiyat farkı var.

Bu model de muadilleriyle aynı fiyatta ancak telefon tutacağına sahip, diğer modellere göre daha iyi olma ihtimali de daha yüksek.

SWI6FRXACGIJJ koduyla Acer 1974TL'ye, MSI da 2499TL'ye düşüyor.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Acer'ın 24 inçlik modelini kullanıyorum bu fiyata almıştım zamanında. Baya memnunum sorunsuz güzel monitör.

Top Bottom