bu pc 1200 tl https://www.n11.com/urun/turbox-mt-...MIh9q5jb2r8QIVSud3Ch3s9QC2EAQYAyABEgK2UfD_BwE2000 TL'ye imkansiz sadece pc ekranı 2000 TL'ye yaklaşıyo bu devirde
dostum bu pc değil bu sadece EKRAN kasa olmadan çalışmaz
en ucuz aio pc linkini gönderebilir misin dostum?dostum bu pc değil bu sadece EKRAN kasa olmadan çalışmaz
2000 TL'ye alıcağın all in one pc ler çok kötü TURBOX markası o attığın ekranın markasında oluyor o pc ler onları asla önermem hiç bi şey yapamazsın onun yerine üstte attığım daha iyiydiren ucuz aio pc linkini gönderebilir misin dostum?
evde yer yok benim okulumda sana attığım pc den aynısı var müqqqq bir pc2000 TL'ye alıcağın all in one pc ler çok kötü TURBOX markası o attığın ekranın markasında oluyor o pc ler onları asla önermem hiç bi şey yapamazsın onun yerine üstte attığım daha iyiydir
?? bana pc atmadın ki monitör oevde yer yok benim okulumda sana attığım pc den aynısı var müqqqq bir pc
napayım aio pc nin linki yok ki sadece sana attığım link var diğerleri çok pahalı?? bana pc atmadın ki monitör o
Aio pc alınmaz sen muhtemelen oyun oynayacaksınnapayım aio pc nin linki yok ki sadece sana attığım link var diğerleri çok pahalı