MSI MPG B550 GAMING CARBON WIFI DDR4 5100Mhz Amd B550 Soket AM4 O.C M.2 Anakart | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)Arkadaşlar x570 alacaksam modelim belli malum 3 bin lira altındakiler biraz sıkıntılı. Msi tomahawk alacağım vram soğutması iyi ve hava akışı iyi bi kasada serin serin yatar uyur yani buda beni kendinde çekiyor ancak o fiyata b550 almanın daha iyi olacağını söylüyorlar. Nedenine gelince daha hızlı usb desteği ve daha yeni nesil olduğu için daha uzun ömürlü olur deniliyor. 5800x ve rtx 3070 in en uygun olacağı anakart olarak x570 tomahawk dan başka aklıma bişey gelmiyor yada ben bişey bilmiyorum. Bu arada bütçem 2k enfazla 100 150 aşabilirim. Sizin yorumlarınız neler ne düşünüyorsunuz bu arada gaming edge önermezseniz sevinirim sorunlu bi anakar msi kartlarda 3000 altına sadece tomahawk iyi gibi şimdiden teşekkürler.
5800x
B550 ile OC olmuyor mu?Oc yapacaksan x570
Oluyor ama x570 ile daha ileri seviyelere çıkılabiliyorMsi b550 gaming edge wifi
Mesaj otomatik birleştirildi:
B550 ile OC olmuyor mu?
OC ile "chipset" in alakası yok.Oluyor ama x570 ile daha ileri seviyelere çıkılabiliyor
Onu bilmiyorum.Öyle arada kaldımki anlatamam oc yapacağım işlemci ghz sini 4.5 , 5 arasına kadar çekeceğim ramleri 4000 oluyorsa yapacağım yani b550 gaming edge x570 tomahawk ve b550 tomahawkdan iyi diyorsun @Caner Kösedağ
VRM kalitesi olarak çok bir fark yok ancak ses kalitesi, çift m2 soğutucu ve arkada 2 tane fazladan usb olması gibi artılar önemli ise x570 alınabilir ama o kadar da önemli değilse b550 gaming edge bence yeterli olacaktır.
Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.077,81 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com