2000 TL Bütçe Ayakkabı önerisi

ObitoR3

80+
Reaksiyon skoru
39
Bütçe
2000
bu ara sıra paylaşılıyor sıcak fırsatlarda görüyorum işte spor ayakkabı şundan adidastır farklı markadır çok sağlam indirime giriyor epey den akakçeden fiyatlar karşılaştırılıyor falan
ne kadar baktıysam çok fazla bulamadım bildiğiniz bunu kaçırma dediğiniz Postal olur kışlık bot spor ayakkabı vesaire ne varsa atabilir misiniz kendime uygun gördüğümü aralarından seçip almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Aynı markanın alternatif ürünleri bana daha mantıklı geldi.Cat ve Harley Davidson gibi markaların yorumlarında çakma olduğu yazıyor.
peki işte hepsiburada da olsun trendyolda olsun ak akçede attıkları karşılaştırmalar gibi sağlam indirime giren neler var sadece bot olmasına gerek yok spor ayakkabı da olur

peki işte hepsiburada da olsun trendyolda olsun ak akçede attıkları karşılaştırmalar gibi sağlam indirime giren neler var sadece bot olmasına gerek yok spor ayakkabı da olur
Spor ayakkabı hakkında pek bir bilgim yok.Bir kaç gündür Bot baktığım için beğendiklerimi size attım.

Spor ayakkabı hakkında pek bir bilgim yok.Bir kaç gündür Bot baktığım için beğendiklerimi size attım.
başka beğendiğiniz bulduğunuz bir şey var mı bot olarak benim numaralar kalmamış sizin attıklarınızda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,857
Üyeler
188,840
Son üye
denixsus
Geri