Neler Yeni

2000 TL Bütçeye Kulaklık?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Uludağ
Merhaba Arkadaşlar
Bütçe:2.000
Arkadaşlar en fazla 2.000 TL'ye güzel bir kulaklık arıyorum oyuncu kulaklığı kablolu olursa güzel olur ama eğer kablosuz ama gerçekten kaliteli oyuncu kulaklığıysa sorun olmaz tabii ki 2.000 ye yakın bir fiyatta olsada alırım ama bütçem 2.000tl kulaklıkla oyun oynamak istiyorum parayı hak eden bir kulaklık olsun istiyorum sıkıntı yaşatmasın istiyorum yani gerçekten kaliteli bu fiyatlarda parasını gerçekten hak eden oyuncu kuaklığı istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Uludağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyi ses kasılır mı steam pubg valo lol cs go pubg mobile daha çok fps oyunları oynicağım yani açıkcası paramın başa gitmesini hiç istemem
ayrıca senden bir konu için yardım istiyorum en fazla 20.000 bütçem var çoğunlukla oynicağım oyunları yazdım zaten ama tabii ki başka oyunda oynicam bilgisayar hakkında hiç bilgim yok kimse yardım etmiyor lütfen yardım et
Mesaj otomatik birleştirildi:

ps5 kulaklıgı al
ne alaka cs go fibi oyunlarda iş yapar mı bir de kaç TL

fayuk_w

80+ Bronze
Merhaba Arkadaşlar
Arkadaşlar en fazla 2.000 TL'ye güzel bir kulaklık arıyorum oyuncu kulaklığı kablolu olursa güzel olur ama eğer kablosuz ama gerçekten kaliteli oyuncu kulaklığıysa sorun olmaz tabii ki 2.000 ye yakın bir fiyatta olsada alırım ama bütçem 2.000tl kulaklıkla oyun oynamak istiyorum parayı hak eden bir kulaklık olsun istiyorum sıkıntı yaşatmasın istiyorum yani gerçekten kaliteli bu fiyatlarda parasını gerçekten hak eden oyuncu kuaklığı istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

Şuan indirimde alacaksanız bayağı güzel

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,357
İsim
Kadir
iyi ses kasılır mı steam PUBG valo lol cs go PUBG mobile daha çok fps oyunları oynicağım yani açıkcası paramın başa gitmesini hiç istemem
ayrıca senden bir konu için yardım istiyorum en fazla 20.000 bütçem var çoğunlukla oynicağım oyunları yazdım zaten ama tabii ki başka oyunda oynicam bilgisayar hakkında hiç bilgim yok kimse yardım etmiyor lütfen yardım et

İncelemelere bakabilirsin kulaklığın ben kullanmadığım için yorum yapmam ama yorumları iyi. Sistem için öneri de bulunayım ama internet üzerinden alabilir misin? Bir de hangi ildesin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Uludağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İncelemelere bakabilirsin kulaklığın ben kullanmadığım için yorum yapmam ama yorumları iyi. Sistem için öneri de bulunayım ama internet üzerinden alabilir misin? Bir de hangi ildesin
Bir az sonra bakıcağım videolara
Şu an Şanlıurfadayım okul başladığı zamanda İstanbula gidiceğim yani İstanbul da yaşıyorum
kanka internet bana hiç güvelinir gelmiyor gelsede aileme gelmez onlara gelsede ben gerçekten bu işi bilen bir adamla konuşmak isterim

rtxcan

80+ Bronze
iyi ses kasılır mı steam PUBG valo lol cs go PUBG mobile daha çok fps oyunları oynicağım yani açıkcası paramın başa gitmesini hiç istemem

kardeş millet o kulaklıkla cod oynuyor ps5de cs'nin içinden geçer

Farway

80+ Silver
Sennheiser GSP350 al dostum şu an elimde cidden kaliteli ürün.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Merhaba Arkadaşlar
Cloud 2 wireless veya logitech g pro x. void rgb elitede aşırı iyi kulaklıktır. 2.el arctis 7-9'da bakabilirsin

Son düzenleme:

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Top Bottom