Neler Yeni

2000 TL Bütçeye Kulaklık?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Uludağ
diğer dediklerime bak o zaman
bakıcağım sence bana uygun mu gerçekten bu konuda baya hassasım daha önceden aldışım bir julaklık 5 ay içinde bozuldu eskide göre çok para vermiştim ona eğer 1 yıl üstü kullanıp hiç bir sorun yaşamadıysa onlar iye ayrı ilgilenirim söylersen sevinirim

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
bakıcağım sence bana uygun mu gerçekten bu konuda baya hassasım daha önceden aldışım bir julaklık 5 ay içinde bozuldu eskide göre çok para vermiştim ona eğer 1 yıl üstü kullanıp hiç bir sorun yaşamadıysa onlar iye ayrı ilgilenirim söylersen sevinirim
G pro x ve cloud 2 alüminyum yükseltmeye sahip ikisininde yedek pedi var malzeme kaliteleri çok iyi özellikle logitech'in. ikiside son derece sağlam kulaklıklar kullanımına bağlı 4-5 sene gider.

Farway

80+ Silver
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...rofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,53445430.html 1850 lira zaten dostum. Elimde Cooler Master MH752, Rampage titan X ve Snopy'nin bir kulaklığı var. Onun dışında Hyperx cloud2, Razer blackshark v2, Logitech G pro x denedim G pro x çok ağır ve sesi yetersiz, Cloud 2 konforda iyi deri pedin yanında kumaş olduğu için ama seste yaklaşamaz. MH752 aralarında en konforlusu en hafifi ve baskı yapmayanı olmasına karşın ses kasma olarak oyunlarda falan Sennheiser önde. Corsair ürünlerini sorma hiç aram barışık değil o marka ve telmaşa ürünleriyle..

Top Bottom