Alperen00_
80+ Bronze
15 yaşındayım benSenin
15 yaşındayım benSenin
evet istanbuldan mümkünse anadolu yakasından .d2K bütçe ile İstanbuldan sadece kasa mı yoksa monitör dahilmi topluyoruz?
yüksek ayar olsun yav 450 tly asus monitör buldum 400e indirriim belki .dMonitörlü de toplarım.
Ama 1080P de low ve orta ayarlarda iyi işler çıkartabilir.
Önce monitörsüz sonra monitörlü bir deneyeceğim.
Efe ben 2. El daha önce almadım da satmadım da. 5400 monitörlü PC toplayacağım da yakında 2. Ele gerek yok değil mi onun içinMonitörlü de toplarım.
Ama 1080P de low ve orta ayarlarda iyi işler çıkartabilir.
Önce monitörsüz sonra monitörlü bir deneyeceğim.
Pp den bayağı küçük görünüyorsun da ondan. Benim de yaşım 16 bu aradaNeden bu kadar merak ettiniz @ariinees ?
5500 Yap bütçeyi güzel bir sistem ile monitör alırsın. 2. eli 3000 TL altı için öneriyorum.Efe ben 2. El daha önce almadım da satmadım da. 5400 monitörlü PC toplayacağım da yakında 2. Ele gerek yok değil mi onun için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pp den bayağı küçük görünüyorsun da ondan. Benim de yaşım 16 bu arada
Yok hayır 15 yaşındayımEfe ben 2. El daha önce almadım da satmadım da. 5400 monitörlü PC toplayacağım da yakında 2. Ele gerek yok değil mi onun için
Pp den bayağı küçük görünüyorsun da ondan. Benim de yaşım 16 bu arada
Hocam monitör 2K bütçeye dahil değilse kasa ve PSU ile de alınır.hocam kasa bulma gibi bi şansımız varmı?
5k var 500 de kumbaradan çıkacak diye düşünüyorum. Sağol. Para tamamlanınca konu açarım gelirsin umarım5500 Yap bütçeyi güzel bir sistem ile monitör alırsın. 2. eli 3000 TL altı için öneriyorum.
Tabiğğğğğyok değil de kasa dediğim toplu .boş kasa değil dolu
üff süper :d