Neler Yeni

Öneri 2000 Tl Kablosuz Kulaklik Öneri̇

fruko.gzz

80+ Silver
Bende G435 alacaktım. Valorant oynuyorum fazlasıyla alınmaz mı diyorsun? Ayrıca Arctis 1'in daha iyi oldugunu sanmıyorum.
G435 baya bir araştırdım olumlu bir kulaklık olduğunu düşünmüyorum. Bence bu bütcede önce razer barracuda x veya hyperx cloud core wireless alınabilir gibi 2.sıradada arctis 1 wireless alınır.

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Bende G435 alacaktım. Valorant oynuyorum fazlasıyla alınmaz mı diyorsun? Ayrıca Arctis 1'in daha iyi oldugunu sanmıyorum.
arctis 1'i Türkiyeye gelir gelmez almıştım yani tam ne kadar oldu ama bayağı bi uzun süre kullandım ve net bir şekilde g435den daha iyi olduğunu söyleyebilirim. G435in tek avantajlı olduğu konu hafif olması ve pedleri kumaş olması nedeniyle hava geçiriyor ve kulağı terletmiyor onun dışında hiçbir konuda avantajlı değil. Valorant veya cs oynarken G435 ile sık sık "o mikrofon ne bi tarafına koyduğumun fakiri git mikrofon al" gibi söylemlere mağruz kalıyorum ve burdan da mikrofonunun pek de iyi olmadığı belli oluyordur bence.

guts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
çağatay bayat
hocam kulaklığı aldınız mı?
bende kullanıyorum kronik sorun var kulaklıkta
mikrofonu açınca tüm dış sesleri alıyor (kapı kapalı olmasına rağmen yan odadaki sesleri alıyorum)

fishybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Can Arun
İlgilendiği Kategoriler
James Donkey ürünlerine normalden daha fazla takıntılı
Steam
fishybey
Facebook
canarunbne
Discord
fishybey
Reddit
mrcanarun
SteelSeries'in Arctis modeli kulaklıklarını öneririm benim eski kulaklığım hem Discord onay vermiş hem de gerçekten mikrofon ve ses kalitesi çok iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,313
Üyeler
163,466
Son üye
4thfire
Top Bottom