Neler Yeni

Çözüldü✓ 2000 tl klavye önerisi

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,719
İsim
Emre siyah
aula f75 alabilirsiniz temudan.
Olmazsa omen encoder güzel klavyedir.

Nezha

80+
Cherry mx switch ikisi de en kaliteli switch olarak bilinir ama corsairin yazılımı berbat. Hp kullanmadım bilmiyorum. Cherry mx şart ise asus rog strix scope deluxe'u takibe al şu an 3.5-4 arası indirimsiz ama bir sürpriz yaşanıp 2ye bile düşebilir.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,569
İsim
yusuf ecer
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cherry mx switch ikisi de en kaliteli switch olarak bilinir ama corsairin yazılımı berbat. Hp kullanmadım bilmiyorum. Cherry mx şart ise asus rog strix scope deluxe'u takibe al şu an 3.5-4 arası indirimsiz ama bir sürpriz yaşanıp 2ye bile düşebilir.
Hocam cherry mx switch şart değil sadece red switch olmasını istiyordum. Ancak 2k fiyat skalasında mekanik olarak sadece bu 2 sini mantıklı buldum ve aralarında kararsız kaldım. Bundan ötürü size danışayım dedim. Sanırım hp olanı alacağım ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

%75 istiyorsan aula f75, tam boy farz ise bunu al. Attığın klavyeler çok kötü.
Teşekkürler hocam sanırım bunu alacağım.

Nezha

80+
Hocam cherry mx switch şart değil sadece red switch olmasını istiyordum. Ancak 2k fiyat skalasında mekanik olarak sadece bu 2 sini mantıklı buldum ve aralarında kararsız kaldım. Bundan ötürü size danışayım dedim. Sanırım hp olanı alacağım ama.
Hocam kasımın daha ortasındayız asıl black friday 29u. Bizde 11.11 çok indirimli ama ben 29unda da güzel indirim bekliyorum. Onca ürün indirime girerken siz bu parayı bu klavyelere verirseniz pişman olursunuz. Ben beğendiklerimi sepete atıyorum indirime düşünce bildirim geliyor. Siz de dediğim gibi daha kaliteli ürünler bakın. İndirime düşünce kontrol edin. Corsair tamam ortalamanın çok üstünde kalitede bir marka ama klavyede cidden ortalama altı kalıyor. Kendileri de bu konuda yetersiz olduklarını biliyor olacak ki klavyeye yatırım yapmıyorlar. Hp için bir şey diyemiyorum bilmiyorum.

Kasım bittiğinde de gösterdiğiniz bu klavyeler bu fiyatta kalır aceleniz olsa bile bunlara para vermeyin. Steelseries, asus rog/tuf, glorious bunlara yönelin. Arkadaşın attığı mesela glorious klavye ve mouseda kendini kanıtlamış bir marka. Yorumları da çok olumlu.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,888
İsim
Barış Karalı
logitech g413 tkl al geç çok memnunum

Tutar3727

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet TUTAR
Kanka tam boy klavyeler hakkında bilgim yok bence oyun için gerekte yok gereksiz kalabalık yurt dışından almayacağım diyorsan.
Efsaneler efsane f/p Reddragon kumara k552 red swich tavsiye ederim 1250 tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,399
Üyeler
160,087
Son üye
SabahattinA
Top Bottom