2000 TL civarında, Red Switch, Ses ayarlama tekerleği olan, malzeme kalitesi iyi olan ve yazılımı olan bir klavye önerisi yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler
hocam 3 yıllık apex 5 deneyimimden sonra şuanda 300 TL'ye kullandığım red switch gamebooster bile bana premium hissiyat verdi
şaka bi yana gerçekten apex 5 den çok bunalmışım muhtemelen o fiyatta daha kalitesiz bi klavye yoktur.
bu arada alakasız bi soru olacak ama bu vgn, ninjutso, akko gibi yeni markalar (ben yeni tanıyorum en azından) neden espor arenasında hiç tercih edilmiyor bu konuda bilginiz yada fikriniz var mı hocam?
Apex 5 kullanıyordum 3 yıldır bi kaç gün önce gameboosterin red switchli klavyesini aldım onu kullanayım dedim, sol el parmaklarım klavyenin üstünde kalıyor genelde, istemeden parmaklarım tuşlara baskı yapıyor. Öyle bi durum var mı silver de? acaba red mi alsam diyorum kararsız kaldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Valla summoner bakma sebebim çok eskiden internet kafede kullanmıştım çok beğenmiştim, klavyenin görünüşü felanda çok hoşuma gidiyor o yüzden summoner düşünüyorum ama bilmiyorum bu vgn ve akko da çok güzel gerçekten. Markalı custom klavye gibi. Daha önce bu tarz ürünler hiç kullanmamıştım bilindik markalar haliyle bi tık daha güven veriyor ama bilmiyorum