site güvenilir mi?Darmoshark M3S Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
buda çok güzelmiş hangisini alayım darkmoshark mı daha iyi yoksa dragonfly mıDragonfly F1 pro
mouse değil mousea baktım zaten çok güzel ama siteyi ilk defa duydum bir sıkıntı çıkmaz heralde?kesinlikle
.buda çok güzelmiş hangisini alayım darkmoshark mı daha iyi yoksa dragonfly mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
mouse değil mousea baktım zaten çok güzel ama siteyi ilk defa duydum bir sıkıntı çıkmaz heralde?
?? dolapta duruyor scrollu bozuk bir şekilde garantiye yolladım o zaman 800 civarına almıştım iade edelim parayı dediler 1300 lira olmuştu o zaman gerek yok kalsın pilli bu zaten gördüğüm en dandik mouselerden birisiSTEELSERIES Rival 3 Wireless Oyuncu Mouse Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
STEELSERIES Rival 3 Wireless Oyuncu Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünewww.mediamarkt.com.tr
F1 Pro kalite olarak M3S den iyi ama M3S de sanırım dahili 2Khz var. Fakat F1 Pro da dongle ile 4Khz destekliyor.buda çok güzelmiş hangisini alayım darkmoshark mı daha iyi yoksa dragonfly mı
mouse değil mousea baktım zaten çok güzel ama siteyi ilk defa duydum bir sıkıntı çıkmaz heralde?
.