Alınır. Redmi Note 8 yerine Redmi Note 9S öneririm. RN8 artık eski bir cihaz.Mantıklı mı?
2019 da çıktı.Akakçedeki note 8 2021 model mi ya?
Ciddi misin? RN8 yerine 10L önermek mi? Delilik bu. Note 8 her yönüyle daha iyi bir cihaz, eski bir cihaz da değil. Ki ''eski cihaz, güncelleme gelmeyecek'' diyorsanız o da yanlış, güncelleme gelmesine gerek yok, Android 5 ve üstü telefonlarda her şey yapılabiliyor şu an.Alınır. Redmi Note 8 yerine Redmi Note 9S öneririm. RN8 artık eski bir cihaz.
İlk önce üslübunuza dikkat edin.Redmi Note 8 ile TCL 10L aynı fiyattamı? Arkadaş bütçem 2000TL demiş. Bende TCL 10L alınır dedim rn8 yerine alınır demedim.Redmi Note 8 e okadar para verileceğine Redmi Note 9s alınsın dedim ne var bunda? Mesajımı dikkatli okuyun. 3 yıllık orta seviye cihaz 2500tl leri hak etmiyor redmi note 9s varken.Ciddi misin? RN8 yerine 10L önermek mi? Delilik bu. Note 8 her yönüyle daha iyi bir cihaz, eski bir cihaz da değil. Ki ''eski cihaz, güncelleme gelmeyecek'' diyorsanız o da yanlış, güncelleme gelmesine gerek yok, Android 5 ve üstü telefonlarda her şey yapılabiliyor şu an.
neresi daha iyi 10l den Rn 8 in?Ciddi misin? RN8 yerine 10L önermek mi? Delilik bu. Note 8 her yönüyle daha iyi bir cihaz, eski bir cihaz da değil. Ki ''eski cihaz, güncelleme gelmeyecek'' diyorsanız o da yanlış, güncelleme gelmesine gerek yok, Android 5 ve üstü telefonlarda her şey yapılabiliyor şu an.
Her şeyi daha iyi.neresi daha iyi 10l den Rn 8 in?
Her şeyimesela?