Rm 165 almayı düşünüyorum sence alınır mı ?Eee dostum zaten dediğin özelliklere sahip direk bu monitör var.
Asus panel farkı derken? Önerdiğiniz monitör AU Optronics panelini kullanıyor ve görüş açısı olarak kötü bir panel. Açıklamayı da okursanSponsorlu videolardan bakarak mı anladın? Dostum hiçbir özelliği olmayan ve kötü bir markanın ürünü. Asus Panel farkını ortaya koyacaktır.
Dediğiniz monitörün stoğu bitmiştir, N11'de o yazıyı görmemiştim teşekkürler. Açıkcası 24G2U öneririm 165HZ olmasa da film vs. izlenecekse çok iyi monitördür, oyun olarakta hiç geri değildir. 27'' Olanı alınabilir.Asus panel farkı derken? Önerdiğiniz monitör AU Optronics panelini kullanıyor ve görüş açısı olarak kötü bir panel. Açıklamayı da okursan
"3 YIL ASUS TÜRKİYE GARANTİLİ_OUTLET_6 ile 10 ADET ÖLÜ PİKSEL VAR "
Monster Aryond öneririm 240hz 2000 TL
Stok sürekli yenileniyor bugün sabah stok vardı, dün yoktu. Takip edilmesi gerekir bence.Dediğiniz monitörün stoğu bitmiştir, N11'de o yazıyı görmemiştim teşekkürler. Açıkcası 24G2U öneririm 165HZ olmasa da film vs. izlenecekse çok iyi monitördür, oyun olarakta hiç geri değildir. 27'' Olanı alınabilir.
99TL Ekleyip alabilirsinizArkadaşlar 2000tl yi geçmicek 27inç 1ms monitör önerir misiniz? 165hz olursa çok daha iyi olur şimdiden sağolun