Neler Yeni

2000 TL'ye kadar PSU'suz kasa önerisi

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
2000 TL bütçeye kadar hava akışı sağlam, tercihen mesh panel ve yanında beraber verilen fanların da kalitesi orta ayar olabilecek bir kasa arıyorum, bu fiyata hangi kasayı önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler yorumlar için.

Wizja

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat
Şimdi baktım 2500 TL diyor ama PSU'lu bu sanıyorum, PSU'suz versiyonu yok sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genel kalitesi nasıldır bu kasanın, soğutma anlamında?

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Wizja

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat
Ben kendim deneyimledim ilk defa kasa toplamama ragmen kablolamasi cok kolay ve buyuk bir kasa ekran kartim oyinlarda 55 dereceyi yuk altinda da 60 dereceyi gecmiyor .
Şimdi baktım 2500 TL diyor ama PSU'lu bu sanıyorum, PSU'suz versiyonu yok sanırım

Genel kalitesi nasıldır bu kasanın, soğutma anlamında?
Ken

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kendim deneyimledim ilk defa kasa toplamama ragmen kablolamasi cok kolay ve buyuk bir kasa ekran kartim oyinlarda 55 dereceyi yuk altinda da 60 dereceyi gecmiyor .

Ken
Şimdi izledim test videolarını gerçekten serin çalışıyor, ön fanlar kontrol edilebilir fanlar mı peki ?

Wizja

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat
Şimdi izledim test videolarını gerçekten serin çalışıyor, ön fanlar kontrol edilebilir fanlar mı peki ?
aRGB diye mi soruyosan evet kendi kontrolcusu ve kumandasi var 6 taneye kadar aRGB fan takilabiliyor.

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,365
İsim
Bilal Tepe
Onu da görmüştüm, evet, fan kalitesi nasıldır hocam bu kasanın genel hava akışı?

Yok aRGB kısmından ziyade, ön fanlar PMW miydi hız ayarı açısından soruyordum
Dls480 fan kalitesi baya iyi YouTube de var birsuru inceleme darflash yurt dışında cm Corsair gibi markalar kadar satıyor ve dls480 çok kaliteli ayrıca içinde dolu dolu aparat geliyor m paket BMW gibi ekran kartı dikey tutma vida aparatı vs mükemmel bir kasa bende alcam ztn

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Dls480 fan kalitesi baya iyi YouTube de var birsuru inceleme darflash yurt dışında cm Corsair gibi markalar kadar satıyor ve dls480 çok kaliteli ayrıca içinde dolu dolu aparat geliyor m paket BMW gibi ekran kartı dikey tutma vida aparatı vs mükemmel bir kasa bende alcam ztn
dls480 önerisi güzelde satışları corsair cm gibi markaların yarısı kadar bile yoktur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,605
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom