🔥İndirim 2000 TL'YE KADAR ÜCRETSİZ UÇAK BİLETİ

Irkçılık anlamında değil tabii ki ama sizde biraz araplık var gibi sanki. Lakin bu Türkçeyle başka bir şey aklıma gelmiyor, kafam allak bullak oldu okumaya çalışırken.

dostum diyorum ki diğer bankalar hesaba sürekli güvenlik blokesi çakıyorlar kendi paranı bile kullanamıyorsun şubeye gel şubeye gel diyip duruyorlar arayınca da düzelmiyor yine şubeye gelin diyorlar yani sabahın 8'inde ne yapayım benimde kafamin pek calistigi saatler değil 14 saat cs2 oynadiktan sonra

kuveyttürk'de bu problem yok mobil bankacılıkta eski kalmış nadir bankalardan rahatsın yani istediğin saatte istediğin miktarda işlem yap acaba kart kapanır mı guvenlik olarak algılar mı sistem diye paranoyak etmiyorsun kendini mesela akbank kullanıyorsun gece başına acil bir iş geldi diyelim evden hızlıca çıktın taksiye bindin bi yere gittin para almamışsın yanına ibanına atayım diyorsun açıyorsun bankanı fast ile parayı gonderiyorsun sonra senden bir sms istiyor guvenlige takıldığın için giriyorsun sonra oturum süresi doldu diyor ekranda üsttende mesaj geliyor tüm mobil kanallardan geçici olarak engellendiniz detaylı bilgi için şubeye bekliyoruz anlamışsındır umarım tamam banka beni korumasın demiyorum ama bir yerdede beni enayiyerine koymasin bu olay başıma defalarca geldi bir şey alırken birine para gonderirken kriptodan para cekerken vs vs vs. artık kendi paramı harcamaya paranoyak olmuştum kuveyttürke geçtim 1 yıldır 0 bloke tüm işlemlerim sorunsuz

Almanya için uygun mu kampanya ona göre bankaya mobilden üye olacağım
Hocam nereye gittiğin ya da ne yaptığın önemli değil sadece THY'nin kendi sitesi ya da mobil uygulamasından bilet alman önemli olan 2000 TL'ye kadar ekstre indirimi oluyor anladığım kadarıyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ajete yonlendiriyor
Muhtemelen olmaz ajete yönlendiriyorsa

Son düzenleme:
forum dostu tavsiyesi kuveyttürk hesabınız olmasın hepsi vardır zaten bunu da es geç knk :D
kardeş sen bi cevap versene ortaya bir taş attın ne amaçla attın onu da anlamadık ta hadi söyleviyer nedenini merak ettim

kardeş sen bi cevap versene ortaya bir taş attın ne amaçla attın onu da anlamadık ta hadi söyleviyer nedenini merak ettim
sanırım bankasya olayına atıfta bulunuyor arkadaş

Geri