2 gb ram![]()
Türkiye’nin En Trend Ürünleri Senin Mağazan Aliniyor.com’da
Elektronik, bilgisayar, cep telefonu, kitap, oyuncak, anne bebek, yapı market, ev, mutfak, oyun konsolları ürünlerini ve daha fazlasını uygun fiyatlarla Aliniyor.com senin mağazandaaliniyor.com
Ben 4 sanıyordum pardon2 gb ram?
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/general-mobile-gm-20-pro-cift-sim.html şu telefon nasıldır?Ben 4 sanıyordum pardon![]()
Hocam dedeme bunu almıştık. 5000 mAh bataryası var. 3Gb ram ve 64Gb depolama hafızası var. Bu telefon işlemci yönünden ve kamera yönünden düşük kalmış. Parmak izi filan gayet stabil çalışıyor. Telefon arayüzünde gezerken bazen kasıyor herhalde bu sıkıntı gözlemlediğim kadarıyla telefonun yazılımsal sıkıntısı. Çalıştığım yerde de biri daha kullanıyor ondada arada kasmalar oluyor.Maksimum 2000 ₺ telefon önerisi yapar mısınız? 2000₺ yi 1 TL dahi aşamam maalesef bu zaten arttırılmış bütçem. Önceliğim ram, depolama ve pil gücünden yana.
Bu arada almaya karar verirsen 9 Tl fazla verip satıcı değişikliği yapmanı tavsiye ederim. Bu satıcının hiçbir yorumu yokHocam dedeme bunu almıştık. 5000 mAh bataryası var. 3Gb ram ve 64Gb depolama hafızası var. Bu telefon işlemci yönünden ve kamera yönünden düşük kalmış. Parmak izi filan gayet stabil çalışıyor. Telefon arayüzünde gezerken bazen kasıyor herhalde bu sıkıntı gözlemlediğim kadarıyla telefonun yazılımsal sıkıntısı. Çalıştığım yerde de biri daha kullanıyor ondada arada kasmalar oluyor.
![]()
Xiaomi Redmi 9C 3 GB 64 GB Cep Telefonu - Turuncu (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Redmi 9C 3 GB 64 GB Cep Telefonu - Turuncu (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com